Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI FCVrnjci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.7
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota is nu in balbezit. Płomyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płomyk krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Memedović kopt de bal weg. Dobrota is nu in balbezit. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov schiet op doel. Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bojković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macura met een snelle inworp. Dobrota rent richting de bal. Dobrota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bojković onderschept slim de pass. Clotet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrota krijgt een gele kaart. Clotet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac is nu in balbezit. Milovac probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:1

27e minuut.
Özertem met een sublieme pass. Babarogić rent richting de bal. Ćeramilac onderschept slim de pass. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:2

33e minuut.
Mitrović rent richting de bal. Mitrović passt de bal in één keer door. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mazić geeft een hoge lob. Inworp. Özertem met de inworp. Klungelig pakt Milovac de bal. Milovac geeft de bal voor. Marinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:3

41e minuut.
Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jovanov. Milovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clotet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uzelac kopt de bal weg. Milovac rent richting de bal. Milovac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marinković trapt de bal weg van het doel. Płomyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Ćeramilac de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 55%, FCVrnjci 45%.
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:4

52e minuut.
Ćeramilac rent richting de bal. Milovac rent richting de bal. Mitrović rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özertem raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojković met een snel genomen vrije trap. Daar is Babarogić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Marinković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:5

64e minuut.
Babarogić geeft een hoge lob. Özertem kopt de bal weg. Milovac is nu in balbezit. Milovac draait met de bal, schiet en ... Ćeramilac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Babarogić de bal. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal zonder na te denken. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovac rent richting de bal. Vrhovac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Milovac legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Uzelac geeft een hoge lob. Clotet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milovac rent richting de bal. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Uzelac speelt de bal door. Daar is Krivokapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ćeramilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 69%, FCVrnjci 31%.
FK MAGARCI - FCVrnjci 0:5