Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSK FC SLANA BARA
MuGlup Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
48 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 19.4
formidable Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 1:0

5e minuut.
Zullino onderschept slim de pass. Zullino geeft de bal voor. Kostić kopt de bal weg. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Zullino rent richting de bal. Zullino passt de bal zonder na te denken. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sârgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 2:0

8e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Zullino speelt de bal door. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Mojić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Doeltrap. Mojić trapt de bal weg. Sârgu kopt de bal weg. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Mojić bokst de bal weg. Hrkalo heeft problemen om de bal te vangen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mačkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 3:0

13e minuut.
Sârgu geeft de bal voor. Leposavić heeft problemen om de bal te vangen. Zullino speelt de bal door. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 4:0

16e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hrkalo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul passt de bal met de wreef. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Sârgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft de bal voor. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen. Mojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 5:0

26e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Mojić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 6:0

29e minuut.
Kostić haalt uit met een fantastische trap. Kolaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pakul geeft een lange en hoge pass. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. Mojić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 7:0

31e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een hoge lob. Kolaković probeert de bal aan de voet te houden. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mačkić onderschept slim de pass. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Leposavić is nu in balbezit. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft de bal voor. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... Mojić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 8:0

38e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Kostić met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 9:0

39e minuut.
Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Klungelig pakt Kostić de bal. Leposavić verovert de bal door een tackle van achteren. Pakul schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pakul krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sârgu geeft de bal voor. Kostić kopt de bal weg. Klungelig pakt Radanović de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel. Mojić bokst de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 22%, FC SLANA BARA 78%.
LSK - FC SLANA BARA 10:0

47e minuut.
Sârgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino met een sublieme pass. Mačkić met een sublieme pass. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mačkić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kostić de bal. Leposavić rent richting de bal. Kostić onderschept slim de pass. Kostić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 11:0

53e minuut.
Nalić verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün verovert de bal door een tackle van achteren. Göçkün geeft een hoge lob. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostić geeft een hoge lob. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kavka rent richting de bal. Kavka geeft een lange en hoge pass. Göçkün kopt de bal weg. Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sârgu geeft een hoge lob. Pakul rent richting de bal. Pakul geeft een lange en hoge pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 12:0

60e minuut.
Ivanišević passt de bal zonder na te denken. Pakul rent richting de bal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 13:0

61e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal zonder na te denken. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 14:0

67e minuut.
Sârgu geeft een hoge lob. Hrkalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul onderschept slim de pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Mojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zullino onderschept slim de pass. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Pakul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 15:0

69e minuut.
Sârgu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boškov komt het veld opgelopen. Vasović probeert naar een medespeler te passen. Blagojević rent richting de bal. Pakul verovert de bal door een tackle van achteren. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 16:0

71e minuut.
Boškov onderschept slim de pass. Boškov passt de bal met de wreef. Mačkić met een sublieme pass. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mačkić speelt de bal door. Radanović rent richting de bal. Pakul onderschept slim de pass. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hrkalo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 17:0

76e minuut.
Akyüz speelt de bal door. Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 18:0

79e minuut.
Boškov geeft een hoge lob. Kostić rent richting de bal. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Ivanišević de bal. Pakul is nu in balbezit. Mačkić geeft een hoge lob. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 19:0

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mojić niet meer kan verder spelen. Janjić komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mačkić speelt de bal door. Pakul is nu in balbezit. Pakul passt de bal met de wreef. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Boškov kopt de bal weg. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal met de wreef. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pakul haalt uit met een fantastische trap. Janjić probeert naar een medespeler te passen. Mačkić kopt de bal weg. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hrkalo met een harde bal richting middenveld. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een hoge lob. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Janjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Boškov met een snelle inworp. Zullino heeft problemen om de bal te vangen. Zullino geeft de bal voor. Janjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC SLANA BARA 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 10%, FC SLANA BARA 90%.
LSK - FC SLANA BARA 20:0