Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković FC Kovačevac
Normal Tactiek ja
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ličanin geeft een lange en hoge pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac speelt de bal door. Sanković is nu in balbezit. Sanković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sanković rent richting de bal. Fejsa rent richting de bal. Ivaniš rent richting de bal. Sanković verovert de bal door een tackle van achteren. Sanković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 1:0

20e minuut.
Fejsa is nu in balbezit. Fejsa passt de bal zonder na te denken. Karišik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 2:0

24e minuut.
Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolundžija verovert de bal door een tackle van achteren. Kolundžija geeft een lange en hoge pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikezić begaat een overtreding. Stojačić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dinkić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ivaniš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejsa rent richting de bal. Fejsa schiet op doel. Višnjićki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 3:0

34e minuut.
Kuzmanović rent richting de bal. Kuzmanović met een sublieme pass. Stević met een sublieme pass. Klungelig pakt Panković de bal. Panković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Panković passt de bal met de wreef. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikezić rent richting de bal. Nikezić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pupovac met een sublieme pass. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. Ivaniš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 46%, FC Kovačevac 54%.
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 4:0

60e minuut.
Stojačić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić geeft een lange en hoge pass. Pupovac met een sublieme pass. Sanković rent richting de bal. Sanković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 5:0

71e minuut.
Stević met de inworp. Nikezić is nu in balbezit. Stojačić speelt de bal door. Daar is Nikezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikezić geeft een lange en hoge pass. Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 5:1

72e minuut.
Sanković probeert naar een medespeler te passen. Fejsa is nu in balbezit. Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanković passt de bal met de wreef. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa draait met de bal, schiet en ... Višnjićki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Karišik probeert de bal aan de voet te houden. Sanković is nu in balbezit. Trifunac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanković raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sanković neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 37%, FC Kovačevac 63%.
FK Vojin Veljković - FC Kovačevac 6:1