Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumsterdam FK Nznm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Radovanov rent richting de bal. Jančić rent richting de bal. Jančić geeft een hoge lob. Ličina is nu in balbezit. Ličina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - Nznm 1:0

14e minuut.
Tomčić passt de bal in één keer door. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović passt de bal met de wreef. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina draait met de bal, schiet en ... Keserović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Radovanov passt de bal zonder na te denken. Pavković rent richting de bal. Pavković geeft een hoge lob. Kocejić heeft problemen om de bal te vangen. Kocejić draait met de bal, schiet en ... Rončević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vujković passt de bal zonder na te denken. Banović is nu in balbezit. Ljubenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ljubenović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Vujković passt de bal in één keer door. Kocejić rent richting de bal. Neđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 51%, Nznm 49%.
Rumsterdam FK - Nznm 1:0

57e minuut.
Mutavdžić is nu in balbezit. Balatov speelt de bal door. Tomčić speelt de bal door. Ličina is nu in balbezit. Ličina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ličina rent richting de bal. Mutavdžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ličina raakt geblesseerd tijdens het duel. Jančić met een snel genomen vrije trap. Daar is Ugljanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živić is nu in balbezit. Živić haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - Nznm 2:0

65e minuut.
Malbaša kopt de bal weg. Đerlek is nu in balbezit. Đerlek passt de bal met de wreef. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Radovanov rent richting de bal. Radovanov passt de bal met de wreef. Nović geeft een hoge lob. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - Nznm 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 54%, Nznm 46%.
Rumsterdam FK - Nznm 3:0