Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nznm Rumsterdam FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Vujković met een sublieme pass. Kocejić is nu in balbezit. Jančić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Banović heeft problemen om de bal te vangen. Ljubenović rent richting de bal. Ljubenović met een sublieme pass. Ličina is nu in balbezit. Ličina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović passt de bal met de wreef. Mutavdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina is nu in balbezit. Ličina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Keserović trapt de bal weg van het doel. Ljubenović kopt de bal weg. Klungelig pakt Cakić de bal. Ličina rent richting de bal. Ličina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Prijić geeft een hoge lob. Ljubenović kopt de bal weg. Ugljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina rent richting de bal. Ličina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Malbaša met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nović met de inworp. Vujković rent richting de bal. Vujković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Kocejić de bal. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujković roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vujković kan niet meer verder spelen. Rnić komt het veld opgelopen. Radovanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nović de bal. Nović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 50%, Rumsterdam FK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nznm - Rumsterdam FK 0:0

48e minuut.
Mutavdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutavdžić geeft de bal voor. Ugljanin rent richting de bal. Ličina onderschept slim de pass. Ličina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Neđović met een harde bal richting middenveld. Ljubenović speelt de bal door. Ugljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina verovert de bal door een tackle van achteren. Ličina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Jančić passt de bal in één keer door. Ličina rent richting de bal. Ličina passt de bal zonder na te denken. Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović draait met de bal, schiet en ... Keserović bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Mutavdžić met een snelle inworp. Radovanov rent richting de bal. Radovanov geeft de bal voor. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 48%, Rumsterdam FK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nznm - Rumsterdam FK 0:0