Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumsterdam FK LSK
Normal Tactiek MuGlup
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zullino de bal onder controle te krijgen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Rončević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:1

5e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:2

12e minuut.
Hrkalo is nu in balbezit. Hrkalo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szabolcska met de inworp. Zullino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:3

14e minuut.
Prijić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met de inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mačkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen. Rončević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:4

19e minuut.
Mačkić geeft een lange en hoge pass. Neđović controleert de bal met de borst. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Rončević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:5

20e minuut.
Pakul is nu in balbezit. Tomčić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zullino de bal. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić springt en kopt de bal. Rončević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:6

22e minuut.
Daar is Ličina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska geeft een hoge lob. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:7

26e minuut.
Zullino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neđović de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Prijić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:8

28e minuut.
Prijić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neđović rent richting de bal. Kostić onderschept slim de pass. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Neđović met een sublieme pass. Klungelig pakt Szabolcska de bal. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. Rončević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:9

31e minuut.
Pakul is nu in balbezit. Pakul passt de bal met de wreef. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:10

33e minuut.
Pakul kopt de bal weg. Zullino rent richting de bal. Zullino passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Rončević bokst de bal weg.

34e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalo is nu in balbezit. Zullino onderschept slim de pass. Zullino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szabolcska speelt de bal door. Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino geeft de bal voor. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mačkić met een snelle inworp. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino speelt de bal door. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tomčić is nu in balbezit. Mačkić onderschept slim de pass. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ... Rončević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rončević trapt de bal weg. Daar is Szabolcska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabolcska speelt de bal door. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Neđović geeft een hoge lob. Kostić speelt de bal door. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Rončević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 85%, LSK 15%.
Rumsterdam FK - LSK 0:11

50e minuut.
Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Rončević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:12

57e minuut.
Szabolcska geeft een hoge lob. Kostić kopt de bal weg. Klungelig pakt Prijić de bal. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:13

59e minuut.
Kostić geeft een hoge lob. Pakul is nu in balbezit. Pakul geeft de bal voor. Kostić kan de bal niet met de borst controleren. Kostić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:14

62e minuut.
Zullino probeert naar een medespeler te passen. Mačkić rent richting de bal. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft de bal voor. Rončević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pakul is nu in balbezit. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:15

67e minuut.
Rončević probeert naar een medespeler te passen. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić speelt de bal door. Daar is Pakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kavka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino speelt de bal door. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Mačkić de bal. Mačkić passt de bal in één keer door. Szabolcska speelt de bal door. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:16

74e minuut.
Pakul probeert naar een medespeler te passen. Neđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:17

79e minuut.
Prijić met een harde bal richting middenveld. Szabolcska kopt de bal weg. Kostić met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirović geeft een hoge lob. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft een hoge lob. Pakul springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Socarrás speelt de bal door. Tomčić heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Balatov probeert naar een medespeler te passen. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal met de wreef. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Hrkalo is nu in balbezit. Hrkalo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska met een snelle inworp. Zullino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:18

87e minuut.
Jančić rent richting de bal. Kostić onderschept slim de pass. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:19

90e minuut.
Socarrás probeert naar een medespeler te passen. Zullino speelt de bal door. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kostić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumsterdam FK - LSK 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumsterdam FK 80%, LSK 20%.
Rumsterdam FK - LSK 0:20