Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković FK MAGARCI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cincar geeft een lange en hoge pass. Vrhovac kopt de bal weg. Cincar kan de bal niet met de borst controleren. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ličanin met de inworp. Kolundžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolundžija passt de bal in één keer door. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stojačić kopt de bal weg. Daar is Dobrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota speelt de bal door. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mazić is nu in balbezit. Selić verovert de bal door een tackle van achteren. Selić speelt de bal door. Fejsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK MAGARCI 1:0

18e minuut.
Kolundžija rent richting de bal. Kolundžija speelt de bal door. Marunkić met een sublieme pass. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić probeert naar een medespeler te passen. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa draait met de bal, schiet en ... Marinković bokst de bal weg. Fejsa rent richting de bal. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Marunkić is nu in balbezit. Jokić onderschept slim de pass. Jokić passt de bal zonder na te denken. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jokić geeft een hoge lob. Mitrović heeft problemen om de bal te vangen. Mitrović speelt de bal door. Jovanov rent richting de bal. Jovanov schiet op doel. Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Vojin Veljković - FK MAGARCI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 57%, FK MAGARCI 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Vojin Veljković - FK MAGARCI 1:1

48e minuut.
Jokić is nu in balbezit. Marunkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokić onderschept slim de pass. Dobrota rent richting de bal. Dobrota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mitrović verovert de bal door een tackle van achteren. Vrhovac rent richting de bal. Vrhovac geeft een hoge lob. Macura rent richting de bal. Macura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stojačić geeft een lange en hoge pass. Vrhovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrhovac geeft een hoge lob. Jokić kan de bal niet met de borst controleren. Jokić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marunkić passt de bal in één keer door. Mitrović rent richting de bal. Mitrović met een sublieme pass. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura geeft de bal voor. Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK MAGARCI 1:2

84e minuut.
Kolundžija kopt de bal weg. Mitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov draait met de bal, schiet en ... Puača bokst de bal weg.

87e minuut.
Macura geeft de bal voor. Jokić kopt de bal weg. Klungelig pakt Marunkić de bal. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 57%, FK MAGARCI 43%.
FK Vojin Veljković - FK MAGARCI 1:2