Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI FK Vojin Veljković
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Mazić rent richting de bal. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković geeft een lange en hoge pass. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Babarogić kopt de bal weg. Vrhovac heeft problemen om de bal te vangen. Sanković is nu in balbezit. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dobrota rent richting de bal. Jovanov rent richting de bal. Dobrota is nu in balbezit. Jovanov rent richting de bal. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FK Vojin Veljković 1:0

34e minuut.
Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov met een sublieme pass. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota schiet op doel. Cincar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sanković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fejsa de bal. Fejsa passt de bal zonder na te denken. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft een lange en hoge pass. Marinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dinkić passt de bal met de wreef. Sanković rent richting de bal. Sanković passt de bal zonder na te denken. Fejsa rent richting de bal. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Borković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mitrović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 39%, FK Vojin Veljković 61%.
FK MAGARCI - FK Vojin Veljković 1:0

47e minuut.
Jovanov draait met de bal, schiet en ... Puača probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Arsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arsin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FK Vojin Veljković 2:0

57e minuut.
Daar is Fejsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejsa speelt de bal door. Dobrota speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stojačić passt de bal met de wreef. Dinkić heeft problemen om de bal te vangen. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrota schiet op doel. Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jokić kopt de bal weg. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel. Puača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mazić met de inworp. Macura heeft problemen om de bal te vangen. Kolundžija is nu in balbezit. Macura verovert de bal door een tackle van achteren. Macura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dobrota is nu in balbezit. Dobrota passt de bal met de wreef. Jovanov heeft problemen om de bal te vangen. Dobrota rent richting de bal. Dobrota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vrhovac onderschept slim de pass. Dobrota rent richting de bal. Dobrota speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arsin de bal onder controle te krijgen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ličanin probeert naar een medespeler te passen. Mazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazić geeft een hoge lob. Jovanov rent richting de bal. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - FK Vojin Veljković 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 23%, FK Vojin Veljković 77%.
FK MAGARCI - FK Vojin Veljković 3:0