Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nznm FC SLANA BARA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Radovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leposavić verovert de bal door een tackle van achteren. Blagojević is nu in balbezit. Blagojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vujković passt de bal met de wreef. Kocejić rent richting de bal. Radanović is nu in balbezit. Kocejić verovert de bal door een tackle van achteren. Kocejić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FC SLANA BARA 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Leposavić de bal onder controle te krijgen. Kocejić is nu in balbezit. Radanović onderschept slim de pass. Vujković verovert de bal door een tackle van achteren. Vujković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović passt de bal zonder na te denken. Kocejić rent richting de bal. Kocejić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FC SLANA BARA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 52%, FC SLANA BARA 48%.
Nznm - FC SLANA BARA 2:0

50e minuut.
Nalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blagojević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mutavdžić. Blagojević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Vujković geeft een hoge lob. Ivanišević is nu in balbezit. Ivanišević geeft een lange en hoge pass. Erceg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ugljanin rent richting de bal. Vasović onderschept slim de pass. Cakić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Đerlek speelt de bal door. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanišević krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Radanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radanović passt de bal zonder na te denken. Kolaković met een sublieme pass. Vasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FC SLANA BARA 2:1

89e minuut.
Ivanišević heeft problemen om de bal te vangen. Vujković is nu in balbezit. Vujković passt de bal met de wreef. Kocejić rent richting de bal. Kocejić schiet op doel. Janjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 43%, FC SLANA BARA 57%.
Nznm - FC SLANA BARA 2:1