Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SLANA BARA Nznm
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Leposavić onderschept slim de pass. Vujković verovert de bal door een tackle van achteren. Vujković met een sublieme pass. Kocejić rent richting de bal. Kocejić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Blagojević is nu in balbezit. Radovanov onderschept slim de pass. Radovanov met een sublieme pass. Vasović is nu in balbezit. Vasović schiet op doel. Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kolaković geeft de bal voor. Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutavdžić begaat een overtreding. Mutavdžić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Leposavić rent richting de bal. Leposavić passt de bal in één keer door. Banović is nu in balbezit. Blagojević onderschept slim de pass. Blagojević geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - Nznm 1:0

26e minuut.
Vasović verovert de bal door een tackle van achteren. Vasović passt de bal met de wreef. Nalić rent richting de bal. Nalić geeft een hoge lob. Vasović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Radovanov geeft een hoge lob. Vasović is nu in balbezit. Banović rent richting de bal. Vasović verovert de bal door een tackle van achteren. Vasović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SLANA BARA - Nznm 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 42%, Nznm 58%.
FC SLANA BARA - Nznm 2:0

67e minuut.
Đerlek geeft de bal voor. Inworp. Radanović met een snelle inworp. Erceg rent richting de bal. Erceg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Radovanov geeft de bal voor. Nović rent richting de bal. Nović passt de bal in één keer door. Kocejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić haalt uit met een fantastische trap. Mojić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Cakić trapt de bal weg. Radanović kopt de bal weg. Vasović rent richting de bal. Vasović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 34%, Nznm 66%.
FC SLANA BARA - Nznm 2:0