Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSK FC Kovačevac
MuGlup Tactiek ja
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 13.5
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Göçkün passt de bal in één keer door. Mačkić heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 1:0

4e minuut.
Zullino passt de bal met de wreef. Pakul rent richting de bal. Pakul passt de bal zonder na te denken. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 2:0

7e minuut.
Szabolcska probeert de bal met de borst te controleren. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een hoge lob. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pakul rent richting de bal. Pakul geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivaniš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 3:0

9e minuut.
Nikezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul onderschept slim de pass. Pakul passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kuzmanović met een sublieme pass. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić met een sublieme pass. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino speelt de bal door. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ... Višnjićki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 4:0

13e minuut.
Panković probeert naar een medespeler te passen. Nikezić heeft problemen om de bal te vangen. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met de inworp. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een hoge lob. Kostić springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Višnjićki speelt de bal door. Szabolcska met een sublieme pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Trifunac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met een snelle inworp. Klungelig pakt Zullino de bal. Zullino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuzmanović heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal in één keer door. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 5:0

19e minuut.
Pakul probeert de bal met de borst te controleren. Pakul geeft de bal voor. Daar is Karišik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kuzmanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić passt de bal in één keer door. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... Višnjićki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 6:0

27e minuut.
Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een hoge lob. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 7:0

30e minuut.
Mačkić heeft problemen om de bal te vangen. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Višnjićki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 8:0

32e minuut.
Trifunac met een harde bal richting middenveld. Kuzmanović kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Višnjićki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 9:0

33e minuut.
Kavka rent richting de bal. Kavka speelt de bal door. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een lange en hoge pass. Pakul geeft de bal voor. Višnjićki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 10:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivaniš trapt de bal weg van het doel. Szabolcska kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kuzmanović passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Višnjićki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mačkić passt de bal zonder na te denken. Karišik rent richting de bal. Zullino verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino geeft de bal voor. Kostić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Socarrás passt de bal zonder na te denken. Mačkić is nu in balbezit. Mačkić met een sublieme pass. Daar is Pakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul geeft een hoge lob. Višnjićki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 19%, FC Kovačevac 81%.
LSK - FC Kovačevac 11:0

49e minuut.
Pakul rent richting de bal. Pakul passt de bal zonder na te denken. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Višnjićki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Višnjićki probeert naar een medespeler te passen. Zullino kopt de bal weg. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zullino zal de hoekschop nemen. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. Višnjićki bokst de bal weg. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mačkić met een sublieme pass. Pakul probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 12:0

56e minuut.
Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Habenšus zijn tegenspeler op de grond. Szabolcska raakt geblesseerd tijdens het duel. Zullino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pakul is nu in balbezit. Vučković onderschept slim de pass. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ivaniš kopt de bal weg. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 13:0

58e minuut.
Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić onderschept slim de pass. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 14:0

60e minuut.
Habenšus is nu in balbezit. Habenšus geeft een lange en hoge pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft een lange en hoge pass. Višnjićki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 15:0

62e minuut.
Socarrás geeft een hoge lob. Zullino kopt de bal weg. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 16:0

63e minuut.
Klungelig pakt Nikezić de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul passt de bal zonder na te denken. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Višnjićki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pakul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 17:0

68e minuut.
Mačkić met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 18:0

69e minuut.
Pakul verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Szabolcska met een sublieme pass. Klungelig pakt Trifunac de bal. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel. Višnjićki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 19:0

75e minuut.
Kostić speelt de bal door. Pakul heeft problemen om de bal te vangen. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Trifunac probeert de bal aan de voet te houden. Višnjićki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 20:0

75e minuut.
Kuzmanović is nu in balbezit. Kuzmanović passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ivaniš de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 21:0

77e minuut.
Kuzmanović passt de bal in één keer door. Trifunac met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Višnjićki bokst de bal weg. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 22:0

80e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ... Višnjićki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 23:0

81e minuut.
Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino rent richting de bal. Zullino passt de bal in één keer door. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Pakul rent richting de bal. Pakul passt de bal zonder na te denken. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mačkić passt de bal met de wreef. Pakul rent richting de bal. Pakul met een sublieme pass. Kostić kan de bal niet met de borst controleren. Kostić schiet op doel. Višnjićki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FC Kovačevac 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 13%, FC Kovačevac 87%.
LSK - FC Kovačevac 24:0