Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SLANA BARA FK Vojin Veljković
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ličanin controleert de bal met de borst. Nalić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ličanin. Ličanin krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Erceg met de inworp. Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunkić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marunkić krijgt een gele kaart. Blagojević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blagojević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Leposavić probeert naar een medespeler te passen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić passt de bal in één keer door. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marunkić geeft de bal voor. Leposavić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanković. Sanković krijgt een gele kaart. Leposavić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 42%, FK Vojin Veljković 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SLANA BARA - FK Vojin Veljković 0:0

57e minuut.
Kolundžija met een sublieme pass. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radanović rent richting de bal. Sanković onderschept slim de pass. Sanković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Erceg onderschept slim de pass. Erceg geeft een hoge lob. Vasović heeft problemen om de bal te vangen. Vasović draait met de bal, schiet en ... Arsin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Cincar de bal. Blagojević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marunkić. Marunkić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Sanković heeft problemen om de bal te vangen. Kolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaković passt de bal in één keer door. Vasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Grubješić onderschept slim de pass. Grubješić passt de bal in één keer door. Blagojević rent richting de bal. Vasović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SLANA BARA 36%, FK Vojin Veljković 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SLANA BARA - FK Vojin Veljković 0:0