Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI Nznm
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Radovanov passt de bal met de wreef. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota passt de bal in één keer door. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Đerlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banović rent richting de bal. Dobrota rent richting de bal. Dobrota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Đerlek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vrhovac de bal. Kocejić rent richting de bal. Vujković is nu in balbezit. Vujković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Mutavdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota rent richting de bal. Dobrota passt de bal zonder na te denken. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 47%, Nznm 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK MAGARCI - Nznm 0:0

47e minuut.
Mutavdžić is nu in balbezit. Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Radovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov onderschept slim de pass. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Babarogić geeft een hoge lob. Dobrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrota speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - Nznm 1:0

55e minuut.
Inworp. Macura met de inworp. Dobrota rent richting de bal. Dobrota schiet op doel. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - Nznm 2:0

87e minuut.
Daar is Jokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokić geeft de bal voor. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - Nznm 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 25%, Nznm 75%.
FK MAGARCI - Nznm 3:0