Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MAGARCI Rumsterdam FK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jokić passt de bal in één keer door. Ljubenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubenović passt de bal in één keer door. Ličina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MAGARCI - Rumsterdam FK 0:1

22e minuut.
Balatov geeft een lange en hoge pass. Tomčić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazić de bal onder controle te krijgen. Ličina rent richting de bal. Ličina haalt uit met een fantastische trap. Marinković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Krivokapić met een sublieme pass. Tomčić controleert de bal met de borst. Borković is nu in balbezit. Ljubenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 71%, Rumsterdam FK 29%.
FK MAGARCI - Rumsterdam FK 0:1

69e minuut.
Malbaša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Živić is nu in balbezit. Živić passt de bal zonder na te denken. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Uzelac met een sublieme pass. Vrhovac probeert de bal aan de voet te houden. Grbović rent richting de bal. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neđović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MAGARCI 43%, Rumsterdam FK 57%.
FK MAGARCI - Rumsterdam FK 0:1