Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LSK FK Vojin Veljković
MuGlup Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


3e minuut.
Zullino probeert naar een medespeler te passen. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 1:0

5e minuut.
Mačkić passt de bal zonder na te denken. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin geeft een hoge lob. Szabolcska geeft een lange en hoge pass. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Puača met een harde bal richting middenveld. Zullino kopt de bal weg. Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Puača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 2:0

10e minuut.
Cincar kopt de bal weg. Ličanin heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Arsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Puača maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Arsin trapt de bal weg van het doel. Mačkić kopt de bal weg. Zullino met een sublieme pass. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szabolcska onderschept slim de pass. Zullino is nu in balbezit. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 3:0

14e minuut.
Zullino is nu in balbezit. Zullino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cincar de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 4:0

15e minuut.
Sanković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fejsa de bal. Sanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić onderschept slim de pass. Kostić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Szabolcska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samaniego de bal. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 5:0

25e minuut.
Kolundžija onderschept slim de pass. Kolundžija met een sublieme pass. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Dinkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Samaniego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
Zullino kopt de bal weg. Daar is Kolundžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Kolundžija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Talapa onderschept slim de pass. Mačkić geeft een lange en hoge pass. Cincar heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szabolcska met de inworp. Zullino controleert de bal met de borst. Zullino geeft de bal voor. Kostić springt en kopt de bal. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 6:0

37e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Ličanin rent richting de bal. Zullino onderschept slim de pass. Zullino geeft een hoge lob. Samaniego krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ličanin is nu in balbezit. Ličanin geeft een lange en hoge pass. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft de bal voor. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego geeft de bal voor. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cincar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 7:0

45e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić geeft een hoge lob. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 10%, FK Vojin Veljković 90%.
LSK - FK Vojin Veljković 8:0

50e minuut.
Ličanin rent richting de bal. Zullino onderschept slim de pass. Zullino met een sublieme pass. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 9:0

58e minuut.
Stojačić geeft de bal voor. Mačkić kopt de bal weg. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 10:0

60e minuut.
Daar is Mačkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačkić passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 11:0

63e minuut.
Doeltrap. Cincar trapt de bal weg van het doel. Mačkić kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Puača met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Stojačić de bal. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Puača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LSK - FK Vojin Veljković 12:0

68e minuut.
Mačkić passt de bal in één keer door. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Samaniego passt de bal in één keer door. Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mačkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szabolcska geeft een hoge lob. Samaniego rent richting de bal. Samaniego geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Puača met een sublieme pass. Zullino probeert naar een medespeler te passen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal met de wreef. Daar is Cincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zullino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zullino geeft een lange en hoge pass. Kostić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LSK 14%, FK Vojin Veljković 86%.
LSK - FK Vojin Veljković 12:0