Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nznm FCVrnjci
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.9
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Bojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clotet is nu in balbezit. Clotet passt de bal met de wreef. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. Keserović bokst de bal weg.

3e minuut.
Radovanov onderschept slim de pass. Radovanov geeft de bal voor. Matović kopt de bal weg. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović passt de bal in één keer door. Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Borreicho probeert naar een medespeler te passen. Ugljanin rent richting de bal. Ćeramilac onderschept slim de pass. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Płomyk de bal. Milovac is nu in balbezit. Milovac passt de bal in één keer door. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FCVrnjci 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płomyk met de inworp. Matović geeft een hoge lob. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Clotet probeert naar een medespeler te passen. Milovac is nu in balbezit. Milovac schiet op doel. Ugljanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keserović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cakić met een harde bal richting middenveld. Clotet kopt de bal weg. Daar is Radovanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FCVrnjci 0:2

39e minuut.
Radovanov geeft een lange en hoge pass. Özertem kopt de bal weg. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ugljanin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FCVrnjci 0:3

40e minuut.
Kocejić met een sublieme pass. Vujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac onderschept slim de pass. Milovac rent richting de bal. Milovac haalt uit met een fantastische trap. Keserović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FCVrnjci 0:4

43e minuut.
Milovac rent richting de bal. Milovac passt de bal met de wreef. Mutavdžić rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 75%, FCVrnjci 25%.
Nznm - FCVrnjci 0:4

47e minuut.
Matović is nu in balbezit. Matović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ugljanin de bal. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - FCVrnjci 0:5

48e minuut.
Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cakić de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Bojković geeft een lange en hoge pass. Matović probeert de bal met de borst te controleren. Matović probeert naar een medespeler te passen. Milovac is nu in balbezit. Milovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Płomyk speelt de bal door. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal in één keer door. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Đerlek heeft problemen om de bal te vangen. Özertem is nu in balbezit. Özertem passt de bal met de wreef. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Keserović trapt de bal weg. Vujković kopt de bal weg. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocejić is nu in balbezit. Kocejić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 66%, FCVrnjci 34%.
Nznm - FCVrnjci 0:5