Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCVrnjci Nznm
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Milovac rent richting de bal. Ćeramilac rent richting de bal. Cakić rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Milovac is nu in balbezit. Milovac geeft een hoge lob. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 1:0

13e minuut.
Bojković is nu in balbezit. Bojković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nović met de inworp. Vujković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bojković probeert naar een medespeler te passen. Clotet rent richting de bal. Clotet geeft de bal voor. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Clotet bereikt de bal nog maar net als eerste. Clotet speelt de bal door. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 2:0

22e minuut.
Pavković probeert de bal met de borst te controleren. Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Özertem rent richting de bal. Özertem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Banović rent richting de bal. Clotet onderschept slim de pass. Clotet probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Clotet passt de bal in één keer door. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal zonder na te denken. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 3:0

34e minuut.
Banović is nu in balbezit. Milovac verovert de bal door een tackle van achteren. Milovac passt de bal in één keer door. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Płomyk met een sublieme pass. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović passt de bal met de wreef. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 4:0

42e minuut.
Banović probeert naar een medespeler te passen. Milovac heeft problemen om de bal te vangen. Radovanov probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 42%, Nznm 58%.
FCVrnjci - Nznm 4:0

47e minuut.
Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac passt de bal met de wreef. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 5:0

53e minuut.
Milovac met een sublieme pass. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac passt de bal zonder na te denken. Milovac rent richting de bal. Milovac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Płomyk heeft problemen om de bal te vangen. Płomyk probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Cakić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Milovac is nu in balbezit. Cakić rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Clotet geeft een hoge lob. Daar is Ugljanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Keserović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 6:0

74e minuut.
Özertem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Płomyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomyk geeft de bal voor. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 7:0

76e minuut.
Klungelig pakt Płomyk de bal. Vujković rent richting de bal. Vujković speelt de bal door. Kocejić rent richting de bal. Kocejić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Clotet geeft een hoge lob. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović met een sublieme pass. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac schiet op doel. Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Özertem verovert de bal door een tackle van achteren. Özertem passt de bal met de wreef. Cakić is nu in balbezit. Ćeramilac onderschept slim de pass. Ćeramilac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 8:0

90e minuut.
Matović geeft een lange en hoge pass. Mutavdžić probeert de bal aan de voet te houden. Ugljanin rent richting de bal. Ćeramilac verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Keserović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ćeramilac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Nznm 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 31%, Nznm 69%.
FCVrnjci - Nznm 9:0