Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nznm LSK
Normal Tactiek MuGlup
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.4 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Socarrás met een sublieme pass. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft de bal voor. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel. Keserović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keserović speelt de bal door. Szabolcska rent richting de bal. Đerlek begaat een overtreding. Szabolcska wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szabolcska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cakić de bal onder controle te krijgen. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:1

4e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić passt de bal in één keer door. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:2

7e minuut.
Socarrás geeft een hoge lob. Pakul kopt de bal weg. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:3

7e minuut.
Klungelig pakt Kocejić de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Cakić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:4

10e minuut.
Mutavdžić geeft de bal voor. Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft de bal voor. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mačkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačkić geeft een hoge lob. Kostić controleert de bal met de borst. Pakul rent richting de bal. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:5

13e minuut.
Vujković probeert naar een medespeler te passen. Kocejić rent richting de bal. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:6

15e minuut.
Radovanov rent richting de bal. Mačkić verovert de bal door een tackle van achteren. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft een lange en hoge pass. Pakul krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mačkić kopt de bal weg. Mutavdžić is nu in balbezit. Mutavdžić geeft een hoge lob. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zullino kopt de bal weg. Szabolcska rent richting de bal. Szabolcska geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pakul de bal onder controle te krijgen. Pakul geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Pakul rent richting de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:7

22e minuut.
Socarrás is nu in balbezit. Socarrás geeft een hoge lob. Zullino met een sublieme pass. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pakul rent richting de bal. Pakul passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Keserović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ... Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:8

24e minuut.
Nović kopt de bal weg. Inworp. Szabolcska met een snelle inworp. Zullino geeft een hoge lob. Kostić springt en kopt de bal. Keserović bokst de bal weg. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:9

26e minuut.
Szabolcska geeft een hoge lob. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul passt de bal met de wreef. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal met de wreef. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:10

37e minuut.
Szabolcska kopt de bal weg. Radovanov is nu in balbezit. Zullino onderschept slim de pass. Zullino met een sublieme pass. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:11

38e minuut.
Mačkić rent richting de bal. Mačkić passt de bal zonder na te denken. Zullino met een sublieme pass. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cakić trapt de bal weg. Zullino kopt de bal weg. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:12

41e minuut.
Socarrás geeft de bal voor. Pakul is nu in balbezit. Pakul passt de bal in één keer door. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Szabolcska met een snelle inworp. Zullino geeft de bal voor. Kostić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:13

45e minuut.
Banović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mačkić met een snelle inworp. Zullino rent richting de bal. Zullino geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 85%, LSK 15%.
Nznm - LSK 0:13

49e minuut.
Mačkić speelt de bal door. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska passt de bal in één keer door. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Socarrás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talapa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cakić speelt de bal door. Szabolcska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabolcska passt de bal in één keer door. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Keserović trapt de bal weg van het doel. Mačkić kopt de bal weg. Pakul rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mačkić zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Keserović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... Keserović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:14

58e minuut.
Szabolcska probeert naar een medespeler te passen. Zullino rent richting de bal. Radovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullino onderschept slim de pass. Zullino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mutavdžić kopt de bal weg. Pakul rent richting de bal. Cakić rent richting de bal. Kostić onderschept slim de pass. Kostić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cakić trapt de bal weg van het doel. Szabolcska kopt de bal weg. Zullino met een sublieme pass. Pakul rent richting de bal. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:15

66e minuut.
Mačkić onderschept slim de pass. Mačkić probeert naar een medespeler te passen. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:16

70e minuut.
Kavka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ugljanin de bal. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:17

74e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal zonder na te denken. Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul schiet op doel. Keserović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:18

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szabolcska met een snelle inworp. Zullino met een sublieme pass. Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Göçkün geeft de bal voor. Kostić is nu in balbezit. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić schiet op doel. Keserović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:19

82e minuut.
Mačkić is nu in balbezit. Mačkić met een sublieme pass. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakul is nu in balbezit. Pakul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:20

86e minuut.
Banović rent richting de bal. Szabolcska is nu in balbezit. Szabolcska passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Keserović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nznm - LSK 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nznm 83%, LSK 17%.
Nznm - LSK 0:21