Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač CASHBOXUNITED
Ofanziva 4-3-3 Tactiek 343-1
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 44.8
solide Schieten uitmuntend
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Maslać trapt de bal weg. Klungelig pakt Valadas de bal. Beirens onderschept slim de pass. Beirens geeft een hoge lob. Charrier krijgt zijn hoofd ertegen. Rokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Şofariu passt de bal zonder na te denken. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad begaat een overtreding. Gangstad krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Bogojević kopt de bal weg. Daar is Pleşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beirens speelt de bal door. Charrier rent richting de bal. Charrier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Batallé probeert de bal met de borst te controleren. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé geeft een lange en hoge pass. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes onderschept slim de pass. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 1:0

14e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Beirens geeft een hoge lob. Charrier is nu in balbezit. Charrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 1:1

16e minuut.
Pušić rent richting de bal. Pušić met een sublieme pass. Beirens met een sublieme pass. Charrier rent richting de bal. Charrier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 1:2

19e minuut.
Nunes rent richting de bal. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:2

25e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić passt de bal met de wreef. Charrier rent richting de bal. Charrier draait met de bal, schiet en ... Rokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:3

39e minuut.
Pušić verovert de bal door een tackle van achteren. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Charrier is nu in balbezit. Charrier schiet op doel. Rokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 57%, CASHBOXUNITED 43%.
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:4

48e minuut.
Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović met een sublieme pass. Pušić is nu in balbezit. Pušić geeft een lange en hoge pass. Charrier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Batallé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačar rent richting de bal. Batallé maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Batallé naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Papić passt de bal met de wreef. Pušić rent richting de bal. Beirens speelt de bal door. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier draait met de bal, schiet en ... Rokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fanin rent richting de bal. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić speelt de bal door. Charrier rent richting de bal. Charrier haalt uit met een fantastische trap. Rokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier schiet op doel. Fanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Bierzyński de bal. Bierzyński geeft een hoge lob. Inworp. Papić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pušić probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pantić heeft problemen om de bal te vangen. Pantić met een sublieme pass. Charrier rent richting de bal. Charrier draait met de bal, schiet en ... Rokas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:5

81e minuut.
Valadas speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Valadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pušić probeert naar een medespeler te passen. Charrier rent richting de bal. Charrier schiet op doel. Fanin probeert de bal aan de voet te houden. Rokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 66%, CASHBOXUNITED 34%.
OFK Brestač - CASHBOXUNITED 2:6