Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leeds United sara lucic
Smith Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Josipović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savićević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savićević krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bogunović probeert de bal aan de voet te houden. Savićević kopt de bal weg. Calabuig is nu in balbezit. Calabuig geeft een lange en hoge pass. Starkauskas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Holšanskis passt de bal met de wreef. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski probeert naar een medespeler te passen. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 1:0

13e minuut.
Bodea rent richting de bal. Starkauskas is nu in balbezit. Bodea is nu in balbezit. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 2:0

15e minuut.
Starkauskas heeft problemen om de bal te vangen. Starkauskas speelt de bal door. Bodea rent richting de bal. Bodea haalt uit met een fantastische trap. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Starkauskas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 3:0

23e minuut.
Scholl rent richting de bal. Bodea is nu in balbezit. Scholl rent richting de bal. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 4:0

23e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Savićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea verovert de bal door een tackle van achteren. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Frągnowski geeft een hoge lob. Josipović probeert de bal aan de voet te houden. Starkauskas rent richting de bal. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 5:0

33e minuut.
Milinković passt de bal zonder na te denken. Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Olejník geeft de bal voor. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Olejník probeert de bal met de borst te controleren. Olejník passt de bal met de wreef. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap. Nikšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 6:0

37e minuut.
Papajec onderschept slim de pass. Bogunović is nu in balbezit. Papajec verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec geeft de bal voor. Starkauskas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Josipović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olejník met een snelle inworp. Calabuig geeft de bal voor. Kocić kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kocić trapt de bal weg. Inworp. Calabuig met de inworp. Olejník is nu in balbezit. Olejník geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kocić geeft een hoge lob. Daar is Stekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Scholl zijn tegenspeler op de grond. Scholl krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kocić geeft een lange en hoge pass. Bogunović rent richting de bal. Met opzet legt Calabuig zijn tegenspeler op de grond. Calabuig krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Frągnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas passt de bal met de wreef. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ... Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis schiet op doel. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Josipović de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 21%, sara lucic 79%.
Fc Leeds United - sara lucic 6:0

55e minuut.
Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Starkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkauskas geeft de bal voor. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Olejník de bal. Olejník met een sublieme pass. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 7:0

69e minuut.
Starkauskas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 8:0

76e minuut.
Ćurčić met de inworp. Calabuig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kocić de bal. Starkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Starkauskas passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 9:0

84e minuut.
Nikšić trapt de bal weg van het doel. Daar is Bogunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejník probeert naar een medespeler te passen. Starkauskas rent richting de bal. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 10:0

86e minuut.
Savićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frągnowski geeft de bal voor. Starkauskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski met een sublieme pass. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - sara lucic 11:0

90e minuut.
Calabuig passt de bal zonder na te denken. Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft een hoge lob. Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holšanskis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 17%, sara lucic 83%.
Fc Leeds United - sara lucic 11:0