Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MY TEAM fk temnic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Bojović rent richting de bal. Končarević is nu in balbezit. Končarević passt de bal met de wreef. Daar is Pap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pap haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blagojević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kustudić met een snelle inworp. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Mihajlović trapt de bal weg van het doel. Bojović speelt de bal door. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 45%, fk temnic 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MY TEAM - fk temnic 0:0

57e minuut.
Ðorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokuća verovert de bal door een tackle van achteren. Krivokuća passt de bal met de wreef. Lubarda is nu in balbezit. Lubarda schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabović rent richting de bal. Kolarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - fk temnic 0:1

85e minuut.
Zličić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bojović de bal. Bojović geeft de bal voor. Kustudić is nu in balbezit. Kustudić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Dabović is nu in balbezit. Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojović met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić schiet op doel. Mihajlović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - fk temnic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 64%, fk temnic 36%.
MY TEAM - fk temnic 0:2