Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk temnic MY TEAM
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vajagić is nu in balbezit. Fabri onderschept slim de pass. Fabri passt de bal zonder na te denken. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pletiguz trapt de bal weg van het doel. Milunović geeft een lange en hoge pass. Anđušić kopt de bal weg. Kolarić rent richting de bal. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bojović verovert de bal door een tackle van achteren. Bojović geeft een hoge lob. Inworp. Končarević met een snelle inworp. Pap geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - MY TEAM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 52%, MY TEAM 48%.
fk temnic - MY TEAM 0:1

53e minuut.
Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Pap passt de bal met de wreef. Daar is Gavalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pap is nu in balbezit. Pap draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Pavlov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Anđušić de bal onder controle te krijgen. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balać onderschept slim de pass. Balać met een sublieme pass. Milunović rent richting de bal. Milunović geeft een hoge lob. Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Krivokuća met een sublieme pass. Lubarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubarda verovert de bal door een tackle van achteren. Lubarda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 47%, MY TEAM 53%.
fk temnic - MY TEAM 0:1