Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leeds United CASHBOXUNITED
Smith Tactiek 343-1
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten goed
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Stanojević geeft een hoge lob. Chiţa kopt de bal weg. Byrgiel met een sublieme pass. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ... Maslać probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - CASHBOXUNITED 1:0

14e minuut.
Načić met een sublieme pass. Beirens is nu in balbezit. Beirens passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Selić heeft problemen om de bal te vangen. Naser is nu in balbezit. Selić begaat een overtreding. Selić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Byrgiel verovert de bal door een tackle van achteren. Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Naser is nu in balbezit. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 47%, CASHBOXUNITED 53%.
Fc Leeds United - CASHBOXUNITED 1:0

47e minuut.
Devuyst geeft een hoge lob. Naser kopt de bal weg. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel schiet op doel. Maslać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beirens krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Devuyst speelt de bal door. Byrgiel rent richting de bal. Papić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papić krijgt een gele kaart. Byrgiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiţa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liniowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maslać speelt de bal door. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski speelt de bal door. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Načić passt de bal in één keer door. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Naser kopt de bal weg. Maslać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - CASHBOXUNITED 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 49%, CASHBOXUNITED 51%.
Fc Leeds United - CASHBOXUNITED 2:0