Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CASHBOXUNITED Fc Leeds United
352..x Tactiek Smith
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
52.1 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Scholl rent richting de bal. Scholl passt de bal met de wreef. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski draait met de bal, schiet en ... Castilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl passt de bal in één keer door. Starkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap. Castilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bodea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kanazir rent richting de bal. Calabuig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanazir raakt geblesseerd tijdens het duel. Kanazir neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Oferma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Fc Leeds United 1:0

37e minuut.
Balašević passt de bal met de wreef. Goyens is nu in balbezit. Czarnocki verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković schiet op doel. Oferma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czarnocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

40e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Balašević probeert de bal met de borst te controleren. Balašević passt de bal met de wreef. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Daar is Papajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Fc Leeds United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 49%, Fc Leeds United 51%.
CASHBOXUNITED - Fc Leeds United 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Pantić de bal. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Devuyst heeft problemen om de bal te vangen. Kanazir rent richting de bal. Kanazir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calabuig met de inworp. Olejník geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Papajec onderschept slim de pass. Papajec geeft een hoge lob. Crnogorac kopt de bal weg. Staneković rent richting de bal. Staneković draait met de bal, schiet en ... Oferma bokst de bal weg.

75e minuut.
Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Olejník rent richting de bal. Olejník probeert naar een medespeler te passen. Starkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkauskas schiet op doel. Castilho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Staneković is nu in balbezit. Balašević is nu in balbezit. Balašević met een sublieme pass. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 43%, Fc Leeds United 57%.
CASHBOXUNITED - Fc Leeds United 2:0