Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sara lucic OFK Brestač
Normal Tactiek Ofanziva 4-3-3
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Nunes de bal. Warowy is nu in balbezit. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:1

3e minuut.
Warowy is nu in balbezit. Valadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadas geeft een hoge lob. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Warowy kopt de bal weg. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes passt de bal zonder na te denken. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Warowy onderschept slim de pass. Šerifović rent richting de bal. Šerifović passt de bal in één keer door. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:2

15e minuut.
Josipović geeft een hoge lob. Warowy kan de bal niet met de borst controleren. Šerifović is nu in balbezit. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ţipa is nu in balbezit. Ţipa geeft een lange en hoge pass. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:3

18e minuut.
Sojo rent richting de bal. Sojo geeft een lange en hoge pass. Josipović is nu in balbezit. Warowy is nu in balbezit. Warowy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nunes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocić. Nunes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleşan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kocić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bogunović is nu in balbezit. Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nikšić trapt de bal weg. Pleşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Warowy de bal. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:4

35e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Nunes geeft de bal voor. Josipović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Nikšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:5

42e minuut.
Valadas heeft problemen om de bal te vangen. Valadas met een sublieme pass. Jezerkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara lucic 68%, OFK Brestač 32%.
sara lucic - OFK Brestač 0:5

49e minuut.
Ţipa onderschept slim de pass. Ţipa met een sublieme pass. Valadas speelt de bal door. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warowy rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valadas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Valadas probeert naar een medespeler te passen. Şofariu rent richting de bal. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Kocić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:6

75e minuut.
Daar is Đuričanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin rent richting de bal. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Valadas geeft een hoge lob. Warowy is nu in balbezit. Warowy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:7

80e minuut.
Pleşan met een sublieme pass. Valadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadas met een sublieme pass. Warowy heeft problemen om de bal te vangen. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sojo geeft de bal voor. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojo zal de hoekschop nemen. Nunes springt en kopt de bal. Nikšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojo zal de hoekschop nemen. Nunes controleert de bal met de borst. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:8

90e minuut.
Warowy onderschept slim de pass. Warowy speelt de bal door. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - OFK Brestač 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara lucic 69%, OFK Brestač 31%.
sara lucic - OFK Brestač 0:9