Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač sara lucic
Ofanziva 4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 15.8
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Valadas speelt de bal door. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Valadas controleert de bal met de borst. Valadas speelt de bal door. Klungelig pakt Şofariu de bal. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Welle is nu in balbezit. Matulić onderschept slim de pass. Pleşan onderschept slim de pass. Bogunović verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tucaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezerkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Nikšić trapt de bal weg. Batallé kopt de bal weg. Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad passt de bal met de wreef. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Nikšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón met een sublieme pass. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 1:0

17e minuut.
Gangstad rent richting de bal. Gangstad passt de bal met de wreef. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Nikšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 2:0

20e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stekić verovert de bal door een tackle van achteren. Stekić geeft de bal voor. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes schiet op doel. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Batallé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocić de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 3:0

25e minuut.
Şofariu passt de bal met de wreef. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes begaat een overtreding. Nunes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şofariu met de inworp. Jezerkić rent richting de bal. Nunes onderschept slim de pass. Nunes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Đuričanin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valadas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Josipović de bal onder controle te krijgen. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 4:0

37e minuut.
Valadas met een snelle inworp. Nunes rent richting de bal. Nunes geeft de bal voor. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 22%, sara lucic 78%.
OFK Brestač - sara lucic 5:0

49e minuut.
Valadas met de inworp. Gangstad kan de bal niet met de borst controleren. Đuričanin is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Valadas is nu in balbezit. Valadas geeft een lange en hoge pass. Josipović heeft problemen om de bal te vangen. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad geeft een hoge lob. Batallé speelt de bal door. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Batallé geeft de bal voor. Klungelig pakt Kocić de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad speelt de bal door. Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 6:0

65e minuut.
Nikšić trapt de bal weg. Batallé kopt de bal weg. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Nikšić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Stekić speelt de bal door. Gangstad is nu in balbezit. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Nikšić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jezerkić verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé rent richting de bal. Tucaković is nu in balbezit. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - sara lucic 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 26%, sara lucic 74%.
OFK Brestač - sara lucic 7:0