Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač Fc Leeds United
Ofanziva 4-3-3 Tactiek Smith
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 38.9
goed Schieten matig
slecht Passen matig
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Byrgiel passt de bal zonder na te denken. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frągnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Liniowiecki neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki speelt de bal door. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:1

22e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft een hoge lob. Mrđanin is nu in balbezit. Devuyst verovert de bal door een tackle van achteren. Devuyst geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Naser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ... Roşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 65%, Fc Leeds United 35%.
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:2

48e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski speelt de bal door. Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:3

55e minuut.
Devuyst is nu in balbezit. Devuyst geeft de bal voor. Klungelig pakt Maneta de bal. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:4

56e minuut.
Warowy met een sublieme pass. Daar is Marjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frągnowski. Frągnowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Naser probeert naar een medespeler te passen. Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki speelt de bal door. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Liniowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Frągnowski is nu in balbezit. Arnautović begaat een overtreding. Arnautović krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sojo geeft een hoge lob. Vidović is nu in balbezit. Chiţa maakt een afschuwelijke overtreding. Chiţa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Naser kopt de bal weg. Frągnowski rent richting de bal. Maneta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maneta krijgt een gele kaart. Frągnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naser neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:5

81e minuut.
Liniowiecki onderschept slim de pass. Liniowiecki met een sublieme pass. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Roşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:6

85e minuut.
Alavila rent richting de bal. Alavila geeft een lange en hoge pass. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Byrgiel rent richting de bal. Vidović rent richting de bal. Vidović passt de bal met de wreef. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel geeft een hoge lob. Roşoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 65%, Fc Leeds United 35%.
OFK Brestač - Fc Leeds United 0:6