Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sara lucic CASHBOXUNITED
Normal Tactiek 352..x
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Pantić speelt de bal door. Milinković rent richting de bal. Ćirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ćirović krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić passt de bal met de wreef. Kanazir rent richting de bal. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bogunović is nu in balbezit. Kežman onderschept slim de pass. Kežman speelt de bal door. Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Josipović heeft problemen om de bal te vangen. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:1

17e minuut.
Kežman geeft een lange en hoge pass. Papić kopt de bal weg. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Kanazir rent richting de bal. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Josipović rent richting de bal. Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens passt de bal in één keer door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Goyens heeft problemen om de bal te vangen. Šerifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Goyens zijn tegenspeler op de grond. Šerifović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Šerifović kan niet meer verder spelen. Savićević komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Goyens speelt de bal door. Daar is Papić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papić probeert naar een medespeler te passen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Savićević rent richting de bal. Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens passt de bal zonder na te denken. Kanazir rent richting de bal. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kanazir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanazir geeft de bal voor. Daar is Jezerkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ... Nikšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:2

36e minuut.
Kanazir met een sublieme pass. Goyens is nu in balbezit. Goyens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tucaković speelt de bal door. Selić is nu in balbezit. Selić met een sublieme pass. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kanazir passt de bal in één keer door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens is nu in balbezit. Kanazir rent richting de bal. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara lucic 78%, CASHBOXUNITED 22%.
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:2

53e minuut.
Goyens geeft een hoge lob. Daar is Jezerkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović rent richting de bal. Ćirović haalt uit met een fantastische trap. Kanazir springt en kopt de bal. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:3

54e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić passt de bal in één keer door. Kanazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:4

68e minuut.
Selić onderschept slim de pass. Goyens is nu in balbezit. Goyens passt de bal met de wreef. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Nikšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kanazir rent richting de bal. Kanazir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:5

69e minuut.
Pantić geeft een hoge lob. Daar is Kežman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kežman met een sublieme pass. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jezerkić geeft een lange en hoge pass. Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac probeert naar een medespeler te passen. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kežman is nu in balbezit. Kežman passt de bal in één keer door. Kanazir is nu in balbezit. Kanazir haalt uit met een fantastische trap. Nikšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:6

80e minuut.
Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyens is nu in balbezit. Goyens met een sublieme pass. Kanazir rent richting de bal. Kanazir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:7

81e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Pantić passt de bal in één keer door. Tucaković rent richting de bal. Kanazir onderschept slim de pass. Kanazir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara lucic 64%, CASHBOXUNITED 36%.
sara lucic - CASHBOXUNITED 0:8