Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk temnic CASHBOXUNITED
Normal Tactiek normal 1
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Staneković rent richting de bal. Staneković passt de bal zonder na te denken. Malić onderschept slim de pass. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Pantić de bal. Pantić met een sublieme pass. Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal. Pantić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staneković maakt een snoekduik en kopt de bal. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Ćirović rent richting de bal. Ćirović met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:1

9e minuut.
Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatić is nu in balbezit. Tatić passt de bal zonder na te denken. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kolarić kopt de bal weg. Papić is nu in balbezit. Papić geeft een lange en hoge pass. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:2

11e minuut.
Malić rent richting de bal. Staneković onderschept slim de pass. Balać bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković onderschept slim de pass. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Malić rent richting de bal. Goyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goyens geeft de bal voor. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Andonov geeft een hoge lob. Pantić kopt de bal weg. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. Pletiguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:3

25e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens met een sublieme pass. Andonov heeft problemen om de bal te vangen. Andonov draait met de bal, schiet en ... Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Staneković controleert de bal met de borst. Pavlov is nu in balbezit. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Kustudić rent richting de bal. Kustudić geeft een hoge lob. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Tatić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pletiguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:4

36e minuut.
Balać bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić passt de bal zonder na te denken. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Malić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović onderschept slim de pass. Ćirović met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 81%, CASHBOXUNITED 19%.
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:4

49e minuut.
Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Goyens is nu in balbezit. Goyens passt de bal zonder na te denken. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:5

52e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Pantić passt de bal met de wreef. Staneković probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:6

55e minuut.
Načić probeert naar een medespeler te passen. Staneković rent richting de bal. Staneković passt de bal zonder na te denken. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pletiguz trapt de bal weg. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Daar is Andonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:7

61e minuut.
Načić is nu in balbezit. Načić passt de bal in één keer door. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel. Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:8

64e minuut.
Načić passt de bal in één keer door. Kustudić geeft de bal voor. Staneković met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić met een sublieme pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tatić de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Pletiguz met een sublieme pass. Goyens kopt de bal weg. Staneković probeert naar een medespeler te passen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:9

75e minuut.
Staneković onderschept slim de pass. Staneković passt de bal in één keer door. Pantić rent richting de bal. Pantić geeft de bal voor. Andonov kopt de bal weg. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Staneković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podgórniak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Podgórniak passt de bal zonder na te denken. Pavlov is nu in balbezit. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórniak rent richting de bal. Podgórniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inworp. Načić met een snelle inworp. Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak geeft een lange en hoge pass. Pantić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Pantić speelt de bal door. Andonov heeft problemen om de bal te vangen. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:10

87e minuut.
Mugoša geeft een hoge lob. Goyens probeert de bal met de borst te controleren. Goyens speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 81%, CASHBOXUNITED 19%.
fk temnic - CASHBOXUNITED 0:10