Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MY TEAM OFK Brestač
Normal Tactiek Ofanziva 4-3-3
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 40.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Dabović is nu in balbezit. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé probeert naar een medespeler te passen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes onderschept slim de pass. Gangstad rent richting de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Krivokuća onderschept slim de pass. Batallé verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé geeft een hoge lob. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:1

19e minuut.
Batallé passt de bal zonder na te denken. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:2

23e minuut.
Daar is Batallé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batallé geeft de bal voor. Valadas geeft een lange en hoge pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valadas passt de bal in één keer door. Nunes rent richting de bal. Zličić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nunes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nunes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:3

37e minuut.
Gangstad is nu in balbezit. Gangstad geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nunes de bal onder controle te krijgen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pap is nu in balbezit. Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan speelt de bal door. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valadas zal de hoekschop nemen. Şofariu krijgt zijn hoofd ertegen. Mihajlović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Gangstad de bal. Nunes is nu in balbezit. Zličić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nunes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nunes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Latinović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batallé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gangstad rent richting de bal. Gangstad passt de bal in één keer door. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... Mihajlović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 78%, OFK Brestač 22%.
MY TEAM - OFK Brestač 0:4

50e minuut.
Valadas heeft problemen om de bal te vangen. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Mihajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:5

52e minuut.
Vajagić is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Met opzet legt Zličić zijn tegenspeler op de grond. Zličić krijgt een gele kaart. Gangstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Gangstad wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mihajlović met een harde bal richting middenveld. Valadas controleert de bal met de borst. Valadas passt de bal in één keer door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:6

57e minuut.
Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Orović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Orović geeft een hoge lob. Daar is Valadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valadas passt de bal met de wreef. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:7

67e minuut.
Şofariu probeert naar een medespeler te passen. Gangstad heeft problemen om de bal te vangen. Gangstad met een sublieme pass. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:8

71e minuut.
Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes passt de bal met de wreef. Zličić is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - OFK Brestač 0:9

75e minuut.
Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu passt de bal in één keer door. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Mihajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gangstad neemt de hoekschop. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pleşan passt de bal met de wreef. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad passt de bal zonder na te denken. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihajlović probeert naar een medespeler te passen. Valadas is nu in balbezit. Valadas geeft de bal voor. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal in één keer door. Batallé rent richting de bal. Batallé geeft een lange en hoge pass. Nunes springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 73%, OFK Brestač 27%.
MY TEAM - OFK Brestač 0:9