Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MojTim Fc Leeds United
Normal Tactiek Smith
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten matig
hopeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


13e minuut.
Papajec geeft een hoge lob. Byrgiel rent richting de bal. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Calabuig rent richting de bal. Calabuig geeft een lange en hoge pass. Byrgiel rent richting de bal. Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Alavila haalt uit met een fantastische trap. Daar is Baša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Byrgiel passt de bal met de wreef. Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki passt de bal met de wreef. Naser is nu in balbezit. Naser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:1

30e minuut.
Calabuig probeert naar een medespeler te passen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser met een sublieme pass. Liniowiecki rent richting de bal. Liniowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Calabuig met een sublieme pass. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel is nu in balbezit. Alavila is nu in balbezit. Alavila schiet op doel. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Alavila geeft een lange en hoge pass. Daar is Byrgiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesnić probeert naar een medespeler te passen. Alavila is nu in balbezit. Alavila haalt uit met een fantastische trap. Mugoša bokst de bal weg. Alavila rent richting de bal. Alavila geeft de bal voor. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:2

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alavila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calabuig rent richting de bal. Calabuig geeft een hoge lob. Byrgiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Mugoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Baša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 72%, Fc Leeds United 28%.
MojTim - Fc Leeds United 0:3

56e minuut.
Ćurčić geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Mugoša trapt de bal weg. Calabuig rent richting de bal. Calabuig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki passt de bal in één keer door. Naser is nu in balbezit. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:4

67e minuut.
Pop Lazić rent richting de bal. Pop Lazić passt de bal in één keer door. Žigić heeft problemen om de bal te vangen. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baša speelt de bal door. Vesnić kan de bal niet met de borst controleren. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila geeft een lange en hoge pass. Mugoša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:5

79e minuut.
Vesnić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Frągnowski de bal onder controle te krijgen. Jakšić is nu in balbezit. Calabuig verovert de bal door een tackle van achteren. Calabuig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ćurčić zal de hoekschop nemen. Frągnowski controleert de bal met de borst. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel schiet op doel. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:6

88e minuut.
Devuyst passt de bal in één keer door. Liniowiecki met een sublieme pass. Frągnowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Naser de bal. Naser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - Fc Leeds United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 81%, Fc Leeds United 19%.
MojTim - Fc Leeds United 0:7