Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leeds United MojTim
Smith Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 15.7
adequate Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Klungelig pakt Žigić de bal. Frągnowski rent richting de bal. Degenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabuig verovert de bal door een tackle van achteren. Calabuig geeft de bal voor. Mugoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Baša speelt de bal door. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski passt de bal in één keer door. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis schiet op doel. Mugoša bokst de bal weg.

18e minuut.
Calabuig met een sublieme pass. Olejník is nu in balbezit. Olejník speelt de bal door. Daar is Bodea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Calabuig rent richting de bal. Calabuig speelt de bal door. Olejník is nu in balbezit. Olejník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 1:0

31e minuut.
Drulović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholl met een snelle inworp. Calabuig heeft problemen om de bal te vangen. Calabuig geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scholl verovert de bal door een tackle van achteren. Baša verovert de bal door een tackle van achteren. Baša speelt de bal door. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bodea rent richting de bal. Olejník is nu in balbezit. Olejník passt de bal zonder na te denken. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Frągnowski de bal. Frągnowski probeert naar een medespeler te passen. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Calabuig geeft een lange en hoge pass. Olejník kopt de bal weg. Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas haalt uit met een fantastische trap. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 20%, MojTim 80%.
Fc Leeds United - MojTim 2:0

56e minuut.
Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl geeft een hoge lob. Starkauskas rent richting de bal. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 3:0

61e minuut.
Ivanović passt de bal in één keer door. Scholl controleert de bal met de borst. Scholl geeft de bal voor. Bodea is nu in balbezit. Bodea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 4:0

63e minuut.
Frągnowski geeft een hoge lob. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník geeft een lange en hoge pass. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Mugoša trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calabuig geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Starkauskas geeft de bal voor. Frągnowski springt en kopt de bal. Starkauskas kopt de bal weg. Bodea rent richting de bal. Bodea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 5:0

88e minuut.
Olejník speelt de bal door. Baša is nu in balbezit. Frągnowski onderschept slim de pass. Frągnowski draait met de bal, schiet en ... Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MojTim 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 17%, MojTim 83%.
Fc Leeds United - MojTim 6:0