Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osaka sara lucic
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kocić speelt de bal door. Inworp. Arsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorgačević rent richting de bal. Jorgačević geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zagorčić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - sara lucic 1:0

10e minuut.
Trifunović is nu in balbezit. Penezić probeert naar een medespeler te passen. Zagorčić heeft problemen om de bal te vangen. Zagorčić schiet op doel. Nikšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - sara lucic 2:0

12e minuut.
Bradvica geeft een lange en hoge pass. Jezerkić controleert de bal met de borst. Jorgačević geeft een hoge lob. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Penezić passt de bal met de wreef. Kocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocić speelt de bal door. Jorgačević rent richting de bal. Jorgačević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jorgačević passt de bal met de wreef. Penezić is nu in balbezit. Penezić probeert naar een medespeler te passen. Zagorčić rent richting de bal. Zagorčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arsić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jorgačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezerkić met een sublieme pass. Jorgačević is nu in balbezit. Jorgačević geeft een hoge lob. Nikšić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Penezić speelt de bal door. Zagorčić is nu in balbezit. Josipović rent richting de bal. Zagorčić onderschept slim de pass. Zagorčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - sara lucic 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 32%, sara lucic 68%.
Osaka - sara lucic 3:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jorgačević met een snelle inworp. Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić geeft de bal voor. Nikšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - sara lucic 4:0

61e minuut.
Trifunović controleert de bal met de borst. Trifunović geeft een hoge lob. Kocić probeert de bal aan de voet te houden. Zagorčić rent richting de bal. Zagorčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nikšić trapt de bal weg van het doel. Spalević controleert de bal met de borst. Spalević passt de bal zonder na te denken. Matulić rent richting de bal. Matulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Spalević speelt de bal door. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorčić verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Spalević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šaponja komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Milinković is nu in balbezit. Milinković geeft de bal voor. Klungelig pakt Trifunović de bal. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 30%, sara lucic 70%.
Osaka - sara lucic 4:0