Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač fk temnic
Ofanziva 4-3-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 16.7
very good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri passt de bal in één keer door. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić haalt uit met een fantastische trap. Rokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mugoša geeft een lange en hoge pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mugoša. Mugoša krijgt een gele kaart. Nunes raakt geblesseerd tijdens het duel. Pleşan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatić is nu in balbezit. Tatić geeft een lange en hoge pass. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 1:0

5e minuut.
Fabri passt de bal in één keer door. Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé passt de bal in één keer door. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Valadas verovert de bal door een tackle van achteren. Valadas geeft een hoge lob. Tatić speelt de bal door. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nunes rent richting de bal. Pavlov is nu in balbezit. Nunes onderschept slim de pass. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 2:0

11e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Nunes onderschept slim de pass. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 3:0

13e minuut.
Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu met een sublieme pass. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Batallé probeert naar een medespeler te passen. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tatić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şofariu neemt de hoekschop. Tatić heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batallé zal de hoekschop nemen. Nunes maakt een snoekduik en kopt de bal. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes onderschept slim de pass. Nunes draait met de bal, schiet en ... Mugoša probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 4:0

16e minuut.
Balać geeft een hoge lob. Batallé met een sublieme pass. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Gangstad rent richting de bal. Gangstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tatić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şofariu zal de hoekschop nemen. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Valadas is nu in balbezit. Gangstad rent richting de bal. Gangstad speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tatić is nu in balbezit. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 5:0

25e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes geeft een hoge lob. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pletiguz trapt de bal weg van het doel. Gangstad kopt de bal weg. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mugoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Valadas is nu in balbezit. Valadas geeft een hoge lob. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Pletiguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 6:0

33e minuut.
Batallé probeert naar een medespeler te passen. Şofariu is nu in balbezit. Balać tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balać krijgt een gele kaart. Şofariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Batallé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Pletiguz trapt de bal weg. Valadas kopt de bal weg. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Batallé speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Batallé speelt de bal door. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tatić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nunes. Tatić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balać zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kustudić rent richting de bal. Valadas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valadas krijgt een gele kaart. Kustudić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlov met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gavalovski rent richting de bal. Valadas verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Tatić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé is nu in balbezit. Batallé geeft een lange en hoge pass. Bojović probeert de bal aan de voet te houden. Gangstad krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 26%, fk temnic 74%.
OFK Brestač - fk temnic 6:0

46e minuut.
Gangstad is nu in balbezit. Gavalovski is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad schiet op doel. Pletiguz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad passt de bal in één keer door. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes schiet op doel. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Valadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadas passt de bal in één keer door. Nunes is nu in balbezit. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad schiet op doel. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 7:0

64e minuut.
Valadas probeert naar een medespeler te passen. Gangstad speelt de bal door. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Valadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadas speelt de bal door. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 8:0

74e minuut.
Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Nunes rent richting de bal. Nunes passt de bal in één keer door. Gangstad rent richting de bal. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Pletiguz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 9:0

77e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Batallé geeft een hoge lob. Gangstad is nu in balbezit. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 10:0

79e minuut.
Fabri speelt de bal door. Nunes rent richting de bal. Nunes passt de bal met de wreef. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mugoša trapt de bal weg van het doel. Batallé kopt de bal weg. Daar is Tatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Şofariu is nu in balbezit. Tatić is nu in balbezit. Şofariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şofariu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Balać met een snelle inworp. Klungelig pakt Bojović de bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Paal! Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - fk temnic 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 17%, fk temnic 83%.
OFK Brestač - fk temnic 11:0