Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MY TEAM CASHBOXUNITED
Normal Tactiek 352..x
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 40.1
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Dabović is nu in balbezit. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković met een sublieme pass. Staneković rent richting de bal. Staneković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković passt de bal met de wreef. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:1

5e minuut.
Balašević met een snelle inworp. Vajagić is nu in balbezit. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart passt de bal in één keer door. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:2

6e minuut.
Balašević probeert naar een medespeler te passen. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković speelt de bal door. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Mihajlović bokst de bal weg. Staneković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Latinović geeft de bal voor. Inworp. Andonov met een snelle inworp. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:3

10e minuut.
Staneković is nu in balbezit. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković passt de bal met de wreef. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lampart speelt de bal door. Jelenković rent richting de bal. Jelenković geeft een hoge lob. Staneković rent richting de bal. Staneković schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zličić geeft een hoge lob. Pantić kopt de bal weg. Lampart rent richting de bal. Jelenković rent richting de bal. Jelenković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:4

23e minuut.
Jelenković verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenković geeft een hoge lob. Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:5

25e minuut.
Dabović rent richting de bal. Jelenković verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenković met een sublieme pass. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:6

39e minuut.
Vajagić rent richting de bal. Pantić rent richting de bal. Pantić met een sublieme pass. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Lampart probeert de bal met de borst te controleren. Orović rent richting de bal. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Staneković is nu in balbezit. Blagojević is nu in balbezit. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 79%, CASHBOXUNITED 21%.
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:6

47e minuut.
Vajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić probeert naar een medespeler te passen. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:7

48e minuut.
Lampart rent richting de bal. Končarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampart raakt geblesseerd tijdens het duel. Balašević met een snel genomen vrije trap. Staneković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:8

52e minuut.
Jelenković verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:9

57e minuut.
Orović is nu in balbezit. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart speelt de bal door. Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:10

59e minuut.
Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić geeft een hoge lob. Andonov kopt de bal weg. Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Staneković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Latinović de bal. Staneković is nu in balbezit. Staneković passt de bal zonder na te denken. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orović de bal. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Staneković rent richting de bal. Staneković draait met de bal, schiet en ... Mihajlović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:11

76e minuut.
Kežman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kežman passt de bal zonder na te denken. Jelenković is nu in balbezit. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 78%, CASHBOXUNITED 22%.
MY TEAM - CASHBOXUNITED 0:11