Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MojTim sara lucic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matulić rent richting de bal. Drulović is nu in balbezit. Matulić onderschept slim de pass. Matulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jakšić kopt de bal weg. Matulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Baša bereikt de bal nog maar net als eerste. Baša geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogunović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Iliev rent richting de bal. Iliev geeft een hoge lob. Josipović probeert de bal met de borst te controleren. Pop Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop Lazić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - sara lucic 1:0

40e minuut.
Ivanović rent richting de bal. Matulić onderschept slim de pass. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matulić rent richting de bal. Vesnić speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milinković neemt de hoekschop. Matulić is nu in balbezit. Matulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baša rent richting de bal. Baša met een sublieme pass. Daar is Žigić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tucaković geeft een lange en hoge pass. Jezerkić is nu in balbezit. Jezerkić passt de bal in één keer door. Daar is Pop Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pop Lazić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 65%, sara lucic 35%.
MojTim - sara lucic 1:0

47e minuut.
Josipović rent richting de bal. Josipović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Pop Lazić rent richting de bal. Pop Lazić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Bogunović passt de bal met de wreef. Baša is nu in balbezit. Matulić verovert de bal door een tackle van achteren. Matulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jakšić onderschept slim de pass. Jakšić speelt de bal door. Jelenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop Lazić is nu in balbezit. Pop Lazić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tucaković onderschept slim de pass. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Matulić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bogunović rent richting de bal. Matulić is nu in balbezit. Baša onderschept slim de pass. Bogunović verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MojTim - sara lucic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 47%, sara lucic 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MojTim - sara lucic 1:1