Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leeds United fk temnic
Smith Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 17.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Calabuig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabri is nu in balbezit. Scholl onderschept slim de pass. Scholl geeft een hoge lob. Holšanskis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - fk temnic 1:0

18e minuut.
Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila onderschept slim de pass. Alavila probeert naar een medespeler te passen. Bodea is nu in balbezit. Bodea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Starkauskas heeft problemen om de bal te vangen. Starkauskas speelt de bal door. Frągnowski is nu in balbezit. Holšanskis is nu in balbezit. Holšanskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić probeert naar een medespeler te passen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Leeds United - fk temnic 1:1

32e minuut.
Calabuig geeft een hoge lob. Alavila geeft een lange en hoge pass. Starkauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Bodea rent richting de bal. Bodea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Daar is Tatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starkauskas probeert naar een medespeler te passen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea schiet op doel. Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Starkauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starkauskas passt de bal in één keer door. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski speelt de bal door. Starkauskas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - fk temnic 2:1

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Calabuig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabuig geeft een lange en hoge pass. Starkauskas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap. Tatić heeft problemen om de bal te vangen. Holšanskis rent richting de bal. Holšanskis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 37%, fk temnic 63%.
Fc Leeds United - fk temnic 2:1

52e minuut.
Pavlov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malić komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gavalovski met een sublieme pass. Kustudić rent richting de bal. Scholl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scholl krijgt een gele kaart. Kustudić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gavalovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Starkauskas is nu in balbezit. Starkauskas passt de bal in één keer door. Holšanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis draait met de bal, schiet en ... Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - fk temnic 3:1

76e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec geeft de bal voor. Alavila kopt de bal weg. Holšanskis rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski speelt de bal door. Tatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis verovert de bal door een tackle van achteren. Holšanskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - fk temnic 4:1

80e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 31%, fk temnic 69%.
Fc Leeds United - fk temnic 4:1