Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MojTim CASHBOXUNITED
Normal Tactiek normal 1
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 36.5
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Žigić is nu in balbezit. Žigić speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel. Mugoša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:1

4e minuut.
Dawidziuk met een sublieme pass. Pantić is nu in balbezit. Žigić is nu in balbezit. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Drulović rent richting de bal. Kežman speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel. Vesnić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Crnogorac verovert de bal door een tackle van achteren. Crnogorac passt de bal met de wreef. Goyens geeft een lange en hoge pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović geeft de bal voor. Daar is Drulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ivanović passt de bal zonder na te denken. Ćirović met een sublieme pass. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... Vesnić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Degenek met een sublieme pass. Baša heeft problemen om de bal te vangen. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 77%, CASHBOXUNITED 23%.
MojTim - CASHBOXUNITED 0:2

46e minuut.
Vlaović is nu in balbezit. Vlaović geeft een lange en hoge pass. Pantić kopt de bal weg. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:3

50e minuut.
Goyens rent richting de bal. Goyens geeft de bal voor. Drulović kopt de bal weg. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ćirović rent richting de bal. Ćirović passt de bal in één keer door. Goyens speelt de bal door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Mugoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Goyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyens passt de bal met de wreef. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Andonov is nu in balbezit. Andonov passt de bal in één keer door. Pantić probeert de bal aan de voet te houden. Kežman rent richting de bal. Kežman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Goyens rent richting de bal. Goyens geeft de bal voor. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:4

63e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Daar is Baša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mugoša trapt de bal weg. Ćirović controleert de bal met de borst. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:5

67e minuut.
Goyens met een snelle inworp. Borović rent richting de bal. Borović geeft een lange en hoge pass. Andonov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:6

71e minuut.
Jelenić probeert de bal aan de voet te houden. Andonov rent richting de bal. Kežman speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Mugoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:7

74e minuut.
Ćirović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vesnić de bal. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Mugoša bokst de bal weg.

76e minuut.
Andonov schiet op doel. Vesnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baša de bal onder controle te krijgen. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - CASHBOXUNITED 0:8

83e minuut.
Andonov heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Degenek heeft problemen om de bal te vangen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Goyens kopt de bal weg. Daar is Žigić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borović rent richting de bal. Borović geeft een hoge lob. Andonov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 83%, CASHBOXUNITED 17%.
MojTim - CASHBOXUNITED 0:8