Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CASHBOXUNITED MojTim
normal 1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 15.7
goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić geeft de bal voor. Daar is Ivanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žigić. Pantić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Baša de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jelenković verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenković passt de bal zonder na te denken. Kežman rent richting de bal. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 1:0

34e minuut.
Selić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selić passt de bal zonder na te denken. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Mugoša probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ćirović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kežman passt de bal met de wreef. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković passt de bal met de wreef. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 2:0

42e minuut.
Ivanović is nu in balbezit. Jelenković rent richting de bal. Jelenković passt de bal met de wreef. Kežman rent richting de bal. Kežman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 3:0

44e minuut.
Pop Lazić passt de bal zonder na te denken. Ivanović is nu in balbezit. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 29%, MojTim 71%.
CASHBOXUNITED - MojTim 4:0

50e minuut.
Crnogorac geeft de bal voor. Kežman kopt de bal weg. Vesnić rent richting de bal. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 5:0

52e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Mugoša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 6:0

53e minuut.
Jelenković met een snelle inworp. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović passt de bal in één keer door. Kežman rent richting de bal. Kežman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 7:0

58e minuut.
Degenek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selić met de inworp. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović onderschept slim de pass. Ćirović met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Andonov schiet op doel. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vesnić heeft problemen om de bal te vangen. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ... Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ćirović is nu in balbezit. Ćirović passt de bal zonder na te denken. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baša de bal onder controle te krijgen. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 8:0

79e minuut.
Crnogorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnogorac geeft een hoge lob. Vesnić controleert de bal met de borst. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 9:0

84e minuut.
Daar is Pop Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selić is nu in balbezit. Selić geeft een lange en hoge pass. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - MojTim 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 26%, MojTim 74%.
CASHBOXUNITED - MojTim 10:0