Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk temnic sara lucic
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Šerifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri onderschept slim de pass. Fabri passt de bal in één keer door. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Šerifović rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri passt de bal met de wreef. Kolarić rent richting de bal. Kolarić draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Bogunović rent richting de bal. Bogunović passt de bal met de wreef. Matulić is nu in balbezit. Matulić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tatić de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Jezerkić geeft de bal voor. Matulić heeft problemen om de bal te vangen. Tatić rent richting de bal. Matulić onderschept slim de pass. Matulić draait met de bal, schiet en ... Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bogunović passt de bal zonder na te denken. Šerifović is nu in balbezit. Šerifović passt de bal zonder na te denken. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een lange en hoge pass. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tatić is nu in balbezit. Matulić onderschept slim de pass. Matulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fk temnic - sara lucic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 45%, sara lucic 55%.
fk temnic - sara lucic 0:1

50e minuut.
Bojović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković passt de bal in één keer door. Fabri kan de bal niet met de borst controleren. Fabri draait met de bal, schiet en ... Nikšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk temnic - sara lucic 1:1

66e minuut.
Jezerkić met een sublieme pass. Bojović rent richting de bal. Bojović speelt de bal door. Kolarić rent richting de bal. Kolarić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Balać geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stekić met de inworp. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal in één keer door. Mugoša rent richting de bal. Matulić verovert de bal door een tackle van achteren. Matulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk temnic 39%, sara lucic 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk temnic - sara lucic 1:1