Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Leeds United MY TEAM
Smith Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Calabuig geeft een hoge lob. Papajec kopt de bal weg. Todorović rent richting de bal. Todorović haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Papajec de bal. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec draait met de bal, schiet en ... Mihajlović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 2:0

9e minuut.
Krivokuća is nu in balbezit. Devuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dabović. Dabović krijgt een gele kaart. Devuyst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calabuig met een snel genomen vrije trap. Papajec kopt de bal weg. Mihajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Končarević rent richting de bal. Končarević probeert naar een medespeler te passen. Czarnocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lubarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubarda draait met de bal, schiet en ... Oferma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vajagić speelt de bal door. Orović bereikt de bal nog maar net als eerste. Holšanskis maakt een afschuwelijke overtreding. Holšanskis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Blagojević verovert de bal door een tackle van achteren. Blagojević speelt de bal door. Frągnowski rent richting de bal. Klungelig pakt Papajec de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Calabuig rent richting de bal. Calabuig geeft de bal voor. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ... Mihajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 3:0

26e minuut.
Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo verovert de bal door een tackle van achteren. del Campo passt de bal met de wreef. Todorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 4:0

30e minuut.
Papajec met een sublieme pass. del Campo rent richting de bal. Blagojević onderschept slim de pass. Papajec is nu in balbezit. Papajec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Papajec speelt de bal door. del Campo rent richting de bal. Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 5:0

45e minuut.
Devuyst raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 34%, MY TEAM 66%.
Fc Leeds United - MY TEAM 5:0

48e minuut.
Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić passt de bal zonder na te denken. Vajagić is nu in balbezit. Alavila onderschept slim de pass. Alavila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Papajec onderschept slim de pass. Papajec passt de bal met de wreef. del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila probeert naar een medespeler te passen. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Mihajlović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 6:0

66e minuut.
Czarnocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnocki geeft een hoge lob. Frągnowski kopt de bal weg. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Mihajlović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Krivokuća is nu in balbezit. Krivokuća probeert naar een medespeler te passen. Ćurčić rent richting de bal. Pap onderschept slim de pass. Pap haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Orović rent richting de bal. Orović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calabuig met de inworp. Alavila geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calabuig is nu in balbezit. Calabuig met een sublieme pass. Blagojević is nu in balbezit. Papajec onderschept slim de pass. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović bokst de bal weg.

81e minuut.
Czarnocki is nu in balbezit. Czarnocki geeft een lange en hoge pass. Krivokuća rent richting de bal. Calabuig verovert de bal door een tackle van achteren. Calabuig geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Calabuig geeft een lange en hoge pass. Orović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila maakt een afschuwelijke overtreding. Alavila krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Papajec heeft problemen om de bal te vangen. Todorović rent richting de bal. Todorović passt de bal in één keer door. Alavila is nu in balbezit. Alavila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Leeds United - MY TEAM 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Leeds United 37%, MY TEAM 63%.
Fc Leeds United - MY TEAM 7:0