Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MY TEAM Fc Leeds United
Normal Tactiek Smith
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
15.6 gemiddelde waardering 32
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholl met de inworp. Calabuig speelt de bal door. Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. del Campo springt en kopt de bal. Frągnowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - Fc Leeds United 0:1

6e minuut.
Calabuig rent richting de bal. Calabuig speelt de bal door. Daar is Bodea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alavila is nu in balbezit. Alavila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mihajlović trapt de bal weg van het doel. Calabuig is nu in balbezit. Calabuig geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alavila de bal. Alavila geeft een hoge lob. Mihajlović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Scholl rent richting de bal. Scholl geeft een lange en hoge pass. Frągnowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihajlović probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Zličić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - Fc Leeds United 0:2

23e minuut.
Calabuig speelt de bal door. Starkauskas rent richting de bal. Starkauskas passt de bal zonder na te denken. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Starkauskas kopt de bal weg. del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski haalt uit met een fantastische trap. Mihajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - Fc Leeds United 0:3

43e minuut.
Frągnowski met een sublieme pass. Blagojević rent richting de bal. del Campo onderschept slim de pass. del Campo draait met de bal, schiet en ... Mihajlović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 77%, Fc Leeds United 23%.
MY TEAM - Fc Leeds United 0:3

56e minuut.
Končarević is nu in balbezit. Končarević probeert naar een medespeler te passen. Alavila rent richting de bal. Alavila geeft de bal voor. Daar is Blagojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MY TEAM - Fc Leeds United 0:4

67e minuut.
Orović neemt vlug de vrije trap. Calabuig probeert de bal met de borst te controleren. Calabuig probeert naar een medespeler te passen. Starkauskas rent richting de bal. Starkauskas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Calabuig kopt de bal weg. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl geeft een hoge lob. Frągnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MY TEAM 69%, Fc Leeds United 31%.
MY TEAM - Fc Leeds United 0:4