Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Brestač MojTim
Ofanziva 4-3-3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 15.9
very good Schieten poor
adequate Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Şofariu met een sublieme pass. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 1:0

3e minuut.
Ivanović probeert naar een medespeler te passen. Batallé bereikt de bal nog maar net als eerste. Batallé passt de bal met de wreef. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 2:0

8e minuut.
Gangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Vesnić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valadas neemt de hoekschop. Nunes springt en kopt de bal. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Degenek heeft problemen om de bal te vangen. Batallé rent richting de bal. Batallé passt de bal in één keer door. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Valadas met een sublieme pass. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad passt de bal met de wreef. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gangstad controleert de bal met de borst. Jelenić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gangstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pleşan met een snel genomen vrije trap. Baša heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu rent richting de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Valadas probeert naar een medespeler te passen. Gangstad is nu in balbezit. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Batallé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žigić is nu in balbezit. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 3:0

29e minuut.
Şofariu passt de bal met de wreef. Ivanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes probeert de bal met de borst te controleren. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 4:0

31e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu rent richting de bal. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 5:0

33e minuut.
Vesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesnić geeft een lange en hoge pass. Valadas kopt de bal weg. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Žigić de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şofariu neemt de hoekschop. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 6:0

36e minuut.
Jakšić is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Žigić bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Gangstad rent richting de bal. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 7:0

42e minuut.
Valadas onderschept slim de pass. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Nunes is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 20%, MojTim 80%.
OFK Brestač - MojTim 7:0

47e minuut.
Baša probeert naar een medespeler te passen. Valadas rent richting de bal. Valadas met een sublieme pass. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Žigić rent richting de bal. Žigić geeft de bal voor. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vesnić met een sublieme pass. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa geeft de bal voor. Žigić rent richting de bal. Batallé onderschept slim de pass. Batallé geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Valadas rent richting de bal. Iliev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valadas. Valadas krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Drulović kopt de bal weg. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad schiet op doel. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 8:0

69e minuut.
Valadas onderschept slim de pass. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Mugoša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 9:0

74e minuut.
Vesnić is nu in balbezit. Vesnić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batallé de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Nunes rent richting de bal. Nunes passt de bal met de wreef. Pleşan met een sublieme pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Brestač - MojTim 10:0

77e minuut.
Pleşan passt de bal zonder na te denken. Valadas speelt de bal door. Klungelig pakt Gangstad de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Mugoša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Drulović geeft een lange en hoge pass. Jelenić heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan met een sublieme pass. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Jelenić kopt de bal weg. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Brestač 22%, MojTim 78%.
OFK Brestač - MojTim 10:0