Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MojTim OFK Brestač
Normal Tactiek Ofanziva 4-3-3
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Degenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:1

7e minuut.
Batallé met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pleşan de bal onder controle te krijgen. Valadas probeert naar een medespeler te passen. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nunes onderschept slim de pass. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Valadas passt de bal met de wreef. Gangstad rent richting de bal. Gangstad passt de bal met de wreef. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:2

18e minuut.
Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu speelt de bal door. Vesnić rent richting de bal. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ivanović is nu in balbezit. Ivanović passt de bal met de wreef. Gangstad met een sublieme pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Degenek heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu is nu in balbezit. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:3

22e minuut.
Vesnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesnić geeft de bal voor. Valadas geeft de bal voor. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drulović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valadas met een snelle inworp. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Mugoša bokst de bal weg.

37e minuut.
Batallé speelt de bal door. Degenek heeft problemen om de bal te vangen. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vesnić de bal. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jelenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Şofariu de bal. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:4

40e minuut.
Batallé passt de bal zonder na te denken. Ivanović kan de bal niet met de borst controleren. Gangstad is nu in balbezit. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad geeft de bal voor. Degenek is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft de bal voor. Mugoša probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nunes rent richting de bal. Degenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes onderschept slim de pass. Nunes schiet op doel. Mugoša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:5

45e minuut.
Degenek rent richting de bal. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu probeert naar een medespeler te passen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 85%, OFK Brestač 15%.
MojTim - OFK Brestač 0:5

47e minuut.
Batallé geeft de bal voor. Daar is Gangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangstad met een sublieme pass. Şofariu controleert de bal met de borst. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Mugoša bokst de bal weg.

58e minuut.
Valadas rent richting de bal. Valadas passt de bal zonder na te denken. Gangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad draait met de bal, schiet en ... Mugoša probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batallé met de inworp. Degenek is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:6

61e minuut.
Mugoša trapt de bal weg van het doel. Valadas kopt de bal weg. Klungelig pakt Nunes de bal. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel. Mugoša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:7

63e minuut.
Jelenić met een sublieme pass. Pop Lazić rent richting de bal. Pleşan is nu in balbezit. Pop Lazić verovert de bal door een tackle van achteren. Pop Lazić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baša geeft een hoge lob. Iliev kopt de bal weg. Nunes probeert de bal aan de voet te houden. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Valadas is nu in balbezit. Valadas passt de bal met de wreef. Gangstad is nu in balbezit. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:8

74e minuut.
Žigić rent richting de bal. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu speelt de bal door. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Batallé de bal. Batallé geeft een hoge lob. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:9

77e minuut.
Klungelig pakt Jelenić de bal. Jelenić passt de bal met de wreef. Žigić is nu in balbezit. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu schiet op doel. Mugoša bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MojTim - OFK Brestač 0:10

84e minuut.
Batallé verovert de bal door een tackle van achteren. Batallé speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad rent richting de bal. Gangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MojTim 72%, OFK Brestač 28%.
MojTim - OFK Brestač 0:10