Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osaka CASHBOXUNITED
Normal Tactiek normal 1
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bradvica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maljević komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak passt de bal met de wreef. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel. Ilišević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:1

6e minuut.
Spalević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:2

7e minuut.
Podgórniak met een sublieme pass. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković geeft een lange en hoge pass. Daar is Jablanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:3

9e minuut.
Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov speelt de bal door. Klungelig pakt Jelenković de bal. Jelenković geeft een lange en hoge pass. Načić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilišević probeert naar een medespeler te passen. Podgórniak kopt de bal weg. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Papić geeft een hoge lob. Andonov probeert de bal aan de voet te houden. Arsić rent richting de bal. Andonov verovert de bal door een tackle van achteren. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vučković trapt de bal weg van het doel. Podgórniak speelt de bal door. Načić speelt de bal door. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Trifunović rent richting de bal. Podgórniak onderschept slim de pass. Podgórniak met een sublieme pass. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Ilišević bokst de bal weg.

19e minuut.
Goyens passt de bal met de wreef. Pantić rent richting de bal. Pantić met een sublieme pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:4

24e minuut.
Pantić heeft problemen om de bal te vangen. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Spalević heeft problemen om de bal te vangen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Maljević de bal. Pantić is nu in balbezit. Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Goyens rent richting de bal. Goyens passt de bal in één keer door. Trifunović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. Ilišević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Spalević de bal onder controle te krijgen. Andonov rent richting de bal. Andonov geeft de bal voor. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:5

32e minuut.
Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković met een sublieme pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Andonov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Podgórniak rent richting de bal. Penezić begaat een overtreding. Podgórniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Podgórniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andonov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:6

39e minuut.
Podgórniak met een sublieme pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić passt de bal met de wreef. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Ilišević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ... Ilišević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:7

44e minuut.
Načić geeft een hoge lob. Podgórniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Andonov de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ... Ilišević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 84%, CASHBOXUNITED 16%.
Osaka - CASHBOXUNITED 0:7

47e minuut.
Arsić rent richting de bal. Jelenković onderschept slim de pass. Jelenković geeft een hoge lob. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jablanović met een sublieme pass. Načić heeft problemen om de bal te vangen. Načić speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Podgórniak onderschept slim de pass. Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Jablanović kan de bal niet met de borst controleren. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Načić kopt de bal weg. Jablanović heeft problemen om de bal te vangen. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Ilišević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:8

54e minuut.
Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac geeft een lange en hoge pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Ilišević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dawidziuk geeft een hoge lob. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić met een sublieme pass. Andonov is nu in balbezit. Andonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Goyens passt de bal met de wreef. Podgórniak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pantić de bal onder controle te krijgen. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jelenković kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantić de bal. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Ilišević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Načić is nu in balbezit. Načić passt de bal met de wreef. Pantić rent richting de bal. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osaka - CASHBOXUNITED 0:9

78e minuut.
Kežman geeft een hoge lob. Andonov is nu in balbezit. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Crnogorac rent richting de bal. Crnogorac passt de bal in één keer door. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković geeft een lange en hoge pass. Ilišević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Andonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andonov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osaka 77%, CASHBOXUNITED 23%.
Osaka - CASHBOXUNITED 0:9