Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caroline Kyoku Balompié
433CAZ Tactiek 442 LIB
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
57.1 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lawlor is nu in balbezit. Tibljaš onderschept slim de pass. Tibljaš geeft de bal voor. Daar is Cieza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Kyoku Balompié 1:0

9e minuut.
Ricciola kan de bal niet met de borst controleren. Ricciola geeft een hoge lob. Kamiński probeert de bal aan de voet te houden. Nośka rent richting de bal. Nośka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ånestad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caroline - Kyoku Balompié 1:1

25e minuut.
Cieza rent richting de bal. Cieza geeft de bal voor. Monagas heeft problemen om de bal te vangen. Hénon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hénon schiet op doel. Colsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hénon is nu in balbezit. Hénon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Kyoku Balompié 2:1

35e minuut.
Tibljaš speelt de bal door. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz onderschept slim de pass. Sądowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cieza is nu in balbezit. Cieza geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wollaert de bal onder controle te krijgen. Hénon is nu in balbezit. Hénon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda onderschept slim de pass. Arruda geeft een hoge lob. Nośka is nu in balbezit. Nośka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Buttimer de bal. Butanu onderschept slim de pass. Butanu geeft de bal voor. Cieza is nu in balbezit. Cieza draait met de bal, schiet en ... Colsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Kyoku Balompié 3:1

44e minuut.
Butanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricciola probeert naar een medespeler te passen. Lattisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka draait met de bal, schiet en ... Ånestad bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 52%, Kyoku Balompié 48%.
Caroline - Kyoku Balompié 3:1

61e minuut.
Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu passt de bal zonder na te denken. Cieza rent richting de bal. Cieza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Kyoku Balompié 4:1

62e minuut.
Nośka rent richting de bal. Nośka passt de bal met de wreef. Buttimer heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Colsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Lattisi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cieza kopt de bal weg. Monagas is nu in balbezit. Hénon onderschept slim de pass. Hénon schiet op doel. Colsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chavez geeft een lange en hoge pass. Butanu rent richting de bal. Butanu met een sublieme pass. Cieza is nu in balbezit. Cieza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caroline - Kyoku Balompié 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caroline 36%, Kyoku Balompié 64%.
Caroline - Kyoku Balompié 5:1