Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Test1234 DPD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Aldidge verovert de bal door een tackle van achteren. Aldidge speelt de bal door. Mills rent richting de bal. Keanrey verovert de bal door een tackle van achteren. Keanrey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Test1234 - DPD 0:1

25e minuut.
McLeod is nu in balbezit. Hendrikx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McLeod raakt geblesseerd tijdens het duel. Swift kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Test1234 - DPD 1:1

40e minuut.
Hendrikx geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McLeod met de inworp. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test1234 56%, DPD 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Test1234 - DPD 1:1

61e minuut.
Foxton heeft problemen om de bal te vangen. Clare is nu in balbezit. Keanrey rent richting de bal. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Clare bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Keanrey de bal. Foxton is nu in balbezit. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Foxton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malone. Foxton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldidge wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Mills de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
McHugh geeft een lange en hoge pass. Inworp. McLeod zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test1234 48%, DPD 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Test1234 - DPD 1:1