Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balbriggan fc DPD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Beaumont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Place komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Perth met een snelle inworp. Fitchen is nu in balbezit. Foxton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fitchen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fitchen met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradhan rent richting de bal. Foxton begaat een overtreding. Foxton krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Perth bereikt de bal nog maar net als eerste. Perth geeft een hoge lob. Hendrikx bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen onderschept slim de pass. Hendrikx rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Foxton is nu in balbezit. Keanrey is nu in balbezit. Keanrey passt de bal zonder na te denken. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hendrikx bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedford rent richting de bal. Bedford passt de bal zonder na te denken. Ambler rent richting de bal. Ambler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fitchen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ambler de bal. Hendrikx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambler verovert de bal door een tackle van achteren. Ambler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gallen onderschept slim de pass. Fitchen is nu in balbezit. Ambler is nu in balbezit. Ambler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - DPD 1:0

45e minuut.
Pradhan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ambler de bal. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambler onderschept slim de pass. Ambler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
balbriggan fc - DPD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balbriggan fc 35%, DPD 65%.
balbriggan fc - DPD 2:0

47e minuut.
Pradhan passt de bal zonder na te denken. Perth bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Place. Place krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ambler heeft problemen om de bal te vangen. Ambler schiet op doel. Na een snelle pass probeert McNamara de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perth neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pradhan probeert naar een medespeler te passen. Perth rent richting de bal. Perth geeft de bal voor. Ambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Watters is nu in balbezit. Watters passt de bal zonder na te denken. Tobin rent richting de bal. Keanrey is nu in balbezit. Keanrey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balbriggan fc 45%, DPD 55%.
balbriggan fc - DPD 2:0