Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle Village rangers Staszkowie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Farran onderschept slim de pass. Farran passt de bal zonder na te denken. O`Brien rent richting de bal. O`Brien schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cross zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christian bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian passt de bal met de wreef. Dunne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Finnin is nu in balbezit. Tullander rent richting de bal. Finnin is nu in balbezit. Tullander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Village rangers - Staszkowie 0:1

37e minuut.
Farran passt de bal zonder na te denken. Deady bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady geeft een lange en hoge pass. Farran is nu in balbezit. Farran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Village rangers 55%, Staszkowie 45%.
Castle Village rangers - Staszkowie 0:1

50e minuut.
Whyte is nu in balbezit. Farran rent richting de bal. Farran passt de bal met de wreef. O`Brien rent richting de bal. O`Brien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Talliss bereikt de bal nog maar net als eerste. Talliss probeert naar een medespeler te passen. Farran rent richting de bal. Farran draait met de bal, schiet en ... Carpenter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castle Village rangers - Staszkowie 1:1

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crandley trapt de bal weg van het doel. Saha kopt de bal weg. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daly rent richting de bal. Deady verovert de bal door een tackle van achteren. Deady passt de bal in één keer door. O`Brien rent richting de bal. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Finnin passt de bal zonder na te denken. Tullander bereikt de bal nog maar net als eerste. Draper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tullander onderschept slim de pass. Tullander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deady met een snelle inworp. Farran bereikt de bal nog maar net als eerste. Farran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Village rangers 42%, Staszkowie 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castle Village rangers - Staszkowie 1:1