Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballymahonboy CregganSwiftsFC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Eviston rent richting de bal. Eviston geeft een hoge lob. Daar is Jameson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irwin is nu in balbezit. Irwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp draait met de bal, schiet en ... Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwin schiet op doel. Williams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymahonboy - CregganSwiftsFC 1:0

22e minuut.
Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns passt de bal met de wreef. King is nu in balbezit. Branigan verovert de bal door een tackle van achteren. Branigan haalt uit met een fantastische trap. Yeats bokst de bal weg.

34e minuut.
Johns verovert de bal door een tackle van achteren. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns maakt een afschuwelijke overtreding. Fanning roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fanning kan niet meer verder spelen. Brumpton komt het veld opgelopen. Frehill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Irwin rent richting de bal. Irwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johns met een snelle inworp. Burns geeft de bal voor. Branigan rent richting de bal. Branigan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballymahonboy - CregganSwiftsFC 1:1

44e minuut.
Irwin is nu in balbezit. Irwin geeft de bal voor. Carthy kopt de bal weg. Burne rent richting de bal. Burne geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballymahonboy 37%, CregganSwiftsFC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballymahonboy - CregganSwiftsFC 1:1

50e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burne met de inworp. Kemp is nu in balbezit. Kemp geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Branigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp met een sublieme pass. Irwin is nu in balbezit. Irwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballymahonboy - CregganSwiftsFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballymahonboy 44%, CregganSwiftsFC 56%.
Ballymahonboy - CregganSwiftsFC 2:1